Η υποκρισία του Λουτσέσκου και ο ανεξέλεγκτος Γιωργάκης
Ο Λουτσέσκου δεν άντεξε, είπε «όχι» στην πρόταση ανανέωσης του Σαββίδη και τα βρόντηξε, όπως είχε αποφασίσει από τον... Φεβρουάριο. Οι παρεμβάσεις Γιωργάκη, τα «ντου» του Ιβάν, και οι αστειότητες ότι έφυγε για τα λεφτά
Ήταν Φεβρουάριος, όταν είχαν αποκαλυφθεί οι συζητήσεις του Ραζβάν Λουτσέσκου με τουρκική ομάδα. Τότε ήταν που ο Ρουμάνος τεχνικός είχε αποφασίσει να γίνει… έξαλλος, σε ακόμη μία επίδειξη υποκριτικού ταλέντου. Μιλώντας, λοιπόν, στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα Πανιώνιος-ΠΑΟΚ 2-1, είχε κάνει λόγο για «μαλακίες».
Ο καθηλωτικός μονόλογος του Ανδρέα Φλουράκη «ΤΑΠ ΑΟΥΤ» ανεβαίνει στο ανανεωμένο Μικρό Γκλόρια. Το κείμενο ζωντανεύει στη σκηνή με τον Τάσο Κορκό στην ερμηνεία, ενώ τη σκηνοθετική επιμέλεια υπογράφει ο Θανάσης Ισιδώρου.
Η Μάντσεστερ Σίτι έμεινε για 3ο σερί ματς χωρίς νίκη (1-1 με τη Μπράιτον) και πλέον η Άρσεναλ έχει τη δυνατότητα να ξεφύγει στο +8, εφόσον την Πέμπτη (8/1) νικήσει στο ντέρμπι με τη Λίβερπουλ.