Την μετακόμιση του Κώστα Μανωλά από τη Ρώμη στον ιταλικό νότο και τη Νάπολι, επιβεβαίωσε ο πρόεδρος των Παρτενοπέι Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις! Ο ισχυρός άνδρας της Νάπολι σε δηλώσεις του στο «Sport Mediaset» αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στο θέμα του Έλληνα κεντρικού αμυντικού, επιβεβαιώνοντας κατ’ ουσίαν τη μεταγραφή του.
«Όλες οι καλές ομάδες ξεκινάνε από μια εξαιρετική άμυνα. Ο Μανωλάς και ο Κουλιμπαλί θα φτιάξουν ένα εξαιρετικό δίδυμο, όπως είχαμε ξανά στο παρελθόν», ανέφερε συγκεκριμένα.
Σύμφωνα με τους Ιταλούς πάντως, η Νάπολι θα εκταμιεύσει ένα σεβαστό ποσό, όχι όμως τα 36 εκατ. ευρώ της ρήτρας.
‘Οσον αφορά την περίπτωση του Χάμες Ροντρίγκες, ο πρόεδρος της Νάπολι ήταν σαφώς πιο συγκρατημένος, αφού οι διαπραγματεύσεις με τη Ρεάλ βρίσκονται σε εξέλιξη:
«Κανείς δεν μας είπε ότι δεν θα πάει καλά. Ο Χάμες έχει τέλεια σχέση με τον Αντσελότι. Υπάρχουν όμως ατζέντηδες, η οικογένεια του και η Ρεάλ, που ακούν και βλέπουν. Είμαστε σε διαπραγματεύσεις».
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
LIVE: Άρης – Βόλος. Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Άρης – Βόλος για τη 2η αγωνιστική των θέσεων 5-8 πλέι οφ της Super League. Τηλεοπτικά από το Novasports 2HD.
Οι 11άδες που επέλεξαν Γρηγορίου και Μπράτσος για το σημερινό (18/4, 19:00) παιχνίδι στο Βικελίδης, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των πλέι οφ για τις θέσεις 5-8 της Super League.
Ο Ολυμπιακός επικράτησε του Ιωνικού Νέας Φιλαδέλφειας με 30-23 και έκανε το 1-0 στην ημιτελική σειρά της Handball Premier για τα playoffs των θέσεων (1-4).