Ο Μπρούνο μίλησε στο βραζιλιάνικο δίκτυο LANCE για τις πρώτες μέρες που διανύει στον Ολυμπιακό, για την προετοιμασία και τις προπονήσεις στην Πολωνία, αλλά και τους στόχους που έχει θέσει με τους ερυθρόλευκους.

Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός τόνισε μεταξύ άλλων πως θέλει να βοηθήσει τους Πειραιώτες να μπουν στους ομίλους του Champions League, αλλά και να κατακτήσουν το νταμπλ, ενώ δήλωσε ότι είναι μοναδικό συναίσθημα να φοράει τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τον Ολυμπιακό: «Το ξεκίνημά μου στον Ολυμπιακό με βοήθησε πολύ. Η προετοιμασία και οι προπονήσεις στην Πολωνία είναι πολύ δυνατές και όλοι με υποδέχθηκαν εξαιρετικά. Ελπίζω να κάνω ξανά καλά παιχνίδια με γκολ και να βοηθήσω πολύ την ομάδα».

Για τους στόχους του: «Θέλουμε να εκπληρώσουμε όλους τους στόχους της ομάδας για τη νέα χρονιά. Να περάσουμε στην φάση των ομίλων του Champions League και να πάρουμε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Είναι ένα μοναδικό συναίσθημα του να φοράς την φανέλα του Ολυμπιακού και να είσαι σε αυτήν την ομάδα. Θα κάνω το καλύτερο δυνατό».