Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε κι επίσημα την απόκτηση του Ρούμπεν Σεμέδο από τη Βιγιαρεάλ, με τον Πορτογάλο αμυντικό να υπογράφει συμβόλαιο με τους ερυθρόλευκους για τα επόμενα τέσσερα χρόνια.
Λίγη ώρα μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας από τους Πειραιώτες, η ισπανική ομάδα εξέδωσε ανακοίνωση για τη μετακίνηση του Σεμέδο στον Ολυμπιακό, αλλά και για να αποχαιρετήσει τον 25χρονο στόπερ.
Τα «κίτρινα υποβρύχια» ευχήθηκαν καλή τύχη στον Πορτογάλο στη νέα του ομάδα και στο ελληνικό πρωτάθλημα, όπου θα αγωνίζεται με τα ερυθρόλευκα.
«Η Βιγιαρεάλ έφτασε σε συμφωνία με τον Ολυμπιακό για τον Πορτογάλο αμυντικό, Ρούμπεν Σεμέδο, ο οποίος θα παίζει στην ελληνική ομάδα από τη νέα σεζόν. Η ομάδα σου εύχεται καλή τύχη στη νέα ποδοσφαιρική του στέγη», αναφέρει η ανακοίνωση.
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Έξι χρόνια μετά το Κύπελλο του 2020, η τρομερή φέτος Ρεάλ Σοσιεδάδ νίκησε την Ατλέτικο Μαδρίτης στη διαδικασία των πέναλτι σε έναν καταπληκτικό τελικό στη Σεβίλλη και σήκωσε το τρίτο Copa del Rey της ιστορίας της.
Η Ρόμα αναδείχθηκε ισόπαλη με την Αταλάντα, παρέμεινε 6η και ισοβαθμεί με την 5η Κόμο, όμως δεν εκμεταλεύτηκε την ήττα της. Οι γηπεδούχοι κράτησαν τους φιλοξενούμενους στο -4.