Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ζουράρις: «Χωρίς ΣΥΡΙΖΑ, ο ΠΑΟΚ δεν θα έπαιρνε ποτέ πρωτάθλημα» (vid)

Ζουράρις: «Χωρίς ΣΥΡΙΖΑ, ο ΠΑΟΚ δεν θα έπαιρνε ποτέ πρωτάθλημα» (vid)

Τα είπε όλα ο άλλοτε Υφυπουργός Παιδείας. Άραγε τον άκουσε κάποιος Εισαγγελέας;

Δεν χρειάζονται και πολλά σχόλια για τον συγκεκριμένο. Eνα μίγμα προγονοπληξίας, πατριδοκαπηλίας και νεοεθνικιστικής «τζάμπα μαγκιάς» που βρήκε και αυτός ρόλο και χαρακτήρα στον πολιτικό αχταρμά του ΣΥΡΙΖΑ. Στην «μεγάλη ιδέα» του να Κυβερνήσουμε. Έφτασε η Ελλάδα να έχει τον συγκεκριμένο Υφυπουργό Παιδείας (και Υγείας τον Πολάκη) στην dream team του Αλέξη. Έναν τύπο που όταν δεν παριστάνει τον διανοούμενο κάνοντας επίδειξη γνώσεων στα αρχαία, το παίζει «φόλα» ΠΑΟΚτζής. Ταλιμπάν του Ιβάν Σαββίδη.

Αυτός είναι ο Κώστας Ζουράρις. Εκείνος που αναρωτήθηκε τηλεοπτικά «ποιος τον… γαμ τον Άρη;». Και που βεβαίως βρίζει τον Ολυμπιακό όπου βρεθεί και όπου σταθεί. Μιλάμε για… φυσιογνωμία της πολιτικής σκηνής.

Αυτός ο «Τιτάνας» λοιπόν βγήκε στο σεργιάνι της προεκλογικής λίμνης. Και θέλοντας να πείσει τον κόσμο να ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ; Δεν είχε κανένα απολύτως πρόβλημα να μιλήσει δημόσια για όλα. Ακόμη και για το γεγονός ότι αν δεν είχε γίνει Πρωθυπουργός ο Αλέξης, τότε ο ΠΑΟΚ δεν θα έπαιρνε ποτέ το πρωτάθλημα!

Ναι, αυτό ακριβώς είπε ο Ζουράρις. Ο υποψήφιος βουλευτής Α΄Θεσσαλονίκης με το Κυβερνών κόμμα. Είπε ότι  «Εάν δεν υπήρχε ο ΣΥΡΙΖΑ, ο ΠΑΟΚ ουδέποτε θα έπαιρνε πρωτάθλημα», μιλώντας στην εκπομπή «Τα λόγια της πόλης» της TV100 με την Μαρία Αναγνωστίδου. Αν τον άκουσε κάποιος Εισαγγελέας; Έλα, ντε

Θα είχε ενδιαφέρον όμως να το εξηγήσει λιγάκι αυτό ο «50 χρόνια πανεπιστημιακός». Πως δηλαδή μια Κυβέρνηση έγινε καθοριστική προκειμένου να πάρει το πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ; Με ποια μέσα; Με ποιον τρόπο παρέμβασης; Τι ακριβώς έγινε τέλος πάντων, ώστε να μπορεί ένας πρώην Υφυπουργός να κάνει μια τέτοια δήλωση. Και να προσθέτει με στόμφο ότι «Δε μπορεί να υπάρξει ΠΑΟΚτσής που θα ψηφίσει Νέα Δημοκρατία, γιατί ο ΠΑΟΚτσής που θα ψηφίσει Νέα Δημοκρατία, ψηφίζει Μαρινάκη, τον καταστροφέα του ΠΑΟΚ».

Να ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ δηλαδή για να συνεχίσει να παίρνει ο ΠΑΟΚ το πρωτάθλημα. Αυτό ζήτησε ο Κώστας Ζουράρις. Πως όμως θα το παίρνει; Τι ακριβώς θα συνεχίσει να κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ για να κατακτά ο ΠΑΟΚ το πρωτάθλημα; Και τέλος πάντων την έκφραση «μαρτυράει χωρίς ξύλο» την γνωρίζει ο Μακεδόνας «ακαδημαϊκός»; Ή δεν μεταφράζεται στα αρχαία;

Sports in

Έγραψε ιστορία η Ρεάλ: Μυθικό επίτευγμα για τη «Βασίλισσα»!

Η Ρεάλ πέτυχε κάτι που δεν έχει καταφέρει ποτέ καμία άλλη ομάδα στο Champions League!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024