Χ. Καστανίδης στο Οne Channel: Όσο αποκαθίσταται η αλήθεια, θα ανεβαίνουν τα ποσοστά του ΚΙΝΑΛ
Καλεσμένος στην εκπομπή One Direct, βρέθηκε ο υποψήφιος βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής, Χάρης Καστανίδης
Καλεσμένος στην εκπομπή One Direct, βρέθηκε ο υποψήφιος βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής, Χάρης Καστανίδης. Συζητώντας με τους Γ. Παπαχρήστο και Τζ. Μοσχολιού, για τους στόχους του Κινήματος Αλλαγής στις εθνικές εκλογές αλλά και την επόμενη μέρα αυτών, ο κ. Καστανίδης τόνισε πως υπάρχουν δύο προϋποθέσεις που θα εξασφαλίσουν ένα διψήφιο ποσοστό στο ΚΙΝΑΛ.
«Η πρώτη προϋπόθεση θα πρέπει να είναι η εξαιρετικά καθαρή πολιτική γραμμή για το τι θέλουμε κυρίως για μετά τις εκλογές. Η δεύτερη είναι ότι θα πρέπει να επισημάνουμε ορισμένα στοιχεία της ψευδούς συνειδήσεως που έχει δημιουργηθεί στους πολίτες μετά την κρίση του 2009. Όσο αποκαθίσταται η αλήθεια, τόσο θα ανεβαίνουν τα ποσοστά του ΚΙΝΑΛ», δήλωσε σχετικά ο κ. Καστανίδης.
Ο κ. Καστανίδης, μίλησε επίσης για το παρασκήνιο του δημοψηφίσματος του 2011, που προτάθηκε από τον πρώην πρωθυπουργού Γιώργο Παπανδρέου και τελικά, μετά από τις έντονες αντιδράσεις από τα κόμματα της αντιπολίτευσης, άλλα και στο εσωτερικό του κυβερνώντος κόμματος, δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ.
Σχολιάζοντας την απομάκρυνση Βενιζέλου από το ΚΙΝΑΛ, ο κ. Καστανίδης, δήλωσε πως είναι εύλογο ένας πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ να θέλει την πρώτη θέση στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας, με μία ωστόσο βασική παρατήρηση: «Αν δεν του δοθεί η θέση αυτή, δεν φεύγεις λέγοντας δεν εύχομαι καλή επιτυχία στη Φώφη Γεννηματά», ενώ υπογράμμισε πως πρέπει να υπάρχει μία ισορροπία στην προσωπική προσφορά και πολιτική ανιδιοτέλεια.
Πηγή: onetv.gr
- Λέσβος: Στη ΜΕΘ με μικροβιακή μηνιγγίτιδα νοσηλεύεται 30χρονη στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης
- Η Ρωσία εκτόξευσε πάνω από 300 drones και πυραύλους προς την Ουκρανία κατά τη διάρκεια της νύχτας
- Οργή και προβληματισμός στη ΝΔ για τον Μακάριο Λαζαρίδη – Αναμένουν με αγωνία τις αποφάσεις Μητσοτάκη
- Το καλύτερο για τον σκύλο μας είναι να είμαστε συνεχώς «αγκαζέ» – Σωστά;
- Η Ευρώπη υψώνει «τείχος» στον χάλυβα
- Εκλογές στο Περού: Καταγγελίες για νοθεία ανεβάζουν την ένταση
- Κεφαλονιά: Συγκλονίζει ο πατέρας της 19χρονης – «Έχασα τον άγγελό μου – Το παιδί μου το παγίδευσαν»
- Ζωζώ Σαπουντζάκη: Είναι κατάκοιτη και δεν γνωρίζει για τον θάνατο του συντρόφου της
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 15.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/joe-leahy-NI3n0wZ85Kc-unsplash-1-315x220.jpg)





















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442