Ο Σεμπάστιαν Λέτο επέστρεψε στον Παναθηναϊκό τον Γενάρη του 2016 με προπονητή τον Αντρέα Στραματσόνι.
Ο Ιταλός τεχνικός φάνηκε ότι έχει σε εκτίμηση τον παλαίμαχο πλέον Αργεντινό άσο του Παναθηναϊκού και τον πήρε ως βοηθό στη νέα του προπονητική περιπέτεια και συγκεκριμένα στην ιρανική Εστεγκλάλ.
Ο Λέτο, που εξαιτίας των συνεχών προβλημάτων τραυματισμού σταμάτησε την καριέρα του μόλις σε ηλικία 33 ετών (τα κλείνει τον ερχόμενο Αύγουστο), θέλησε να πει «ευχαριστώ» στον Ιταλό τεχνικό. Ανέβασε, λοιπόν, μία φωτογραφία με τον Στραματσόνι από το προπονητικό κέντρο της ιρανικής ομάδας και τη συνόδευσε με το εξής μήνυμα:
«Ευχαριστώ Αντρέα Στραματσόνι που πιστεύεις σε μένα. Ας ξεκινήσουμε αυτή την εκπληκτική εμπειρία στην Εστεγκλάλ. Όλοι μαζί μπορούμε να πετύχουμε τα πάντα». Ανάμεσα σ’ αυτούς που σχολίασαν ήταν ο Σωτήρης Νίνης.
Ο πρώην μέσος του Παναθηναϊκού, ο οποίος πάντως δεν είχε καλές σχέσεις με τον Στραματσόνι κι αποχώρησε επί των ημερών του, αποκάλεσε τον Λέτο αδερφό και του ευχήθηκε καλή τύχη.
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Έξι χρόνια μετά το Κύπελλο του 2020, η τρομερή φέτος Ρεάλ Σοσιεδάδ νίκησε την Ατλέτικο Μαδρίτης στη διαδικασία των πέναλτι σε έναν καταπληκτικό τελικό στη Σεβίλλη και σήκωσε το τρίτο Copa del Rey της ιστορίας της.
Η Ρόμα αναδείχθηκε ισόπαλη με την Αταλάντα, παρέμεινε 6η και ισοβαθμεί με την 5η Κόμο, όμως δεν εκμεταλεύτηκε την ήττα της. Οι γηπεδούχοι κράτησαν τους φιλοξενούμενους στο -4.