Παίκτης του Βόλου θα είναι ο Κωνσταντίνος Ηλιόπουλος έως το καλοκαίρι του 2020, καθώς ανανέωσε τη συνεργασία του με τη νεοφώτιστη ομάδα της Super League.
Ο 30χρονος μεσοεπιθετικός βρίσκεται από το 2017 στην ομάδα του Βόλου και θα συνεχίσει να φορά τα κυανέρυθρα για τρίτη χρονιά. Θα συμμετέχει δηλαδή σε τρίτη διαφορετική κατηγορία με την ομάδα, αφού ήταν μέλος της στις ανόδους από Γ’ Εθνική και Football League.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Βόλος:
«Η ΠΑΕ Βόλος ανακοινώνει την ανανέωση του συμβολαίου του Κωνσταντίνου Ηλιόπουλου για έναν ακόμη χρόνο».
Η Νάπολι πήρε το ντέρμπι, νίκησε 2-1 τη Γιουβέντους και ανέβηκε στην κορυφή της Serie A. Δύο γκολ ο Χόιλουντ για τους νικητές, ο Γιλντίζ αυτό της «Μεγάλης Κυρίας».
Σάλος έχει προκληθεί στην Αγγλία μετά την είδηση ότι διεθνής ποδοσφαιριστής -που ακόμη δεν έχει αποκαλυφθεί το όνομά του- έχει συλληφθεί για επίθεση και συμπλοκή.