Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
«Συμφωνία ΠΑΟΚ – Τουλούζ για Κουλούρη!»

«Συμφωνία ΠΑΟΚ – Τουλούζ για Κουλούρη!»

Η γαλλική «Équipe» αναφέρει ότι η Τουλούζ τα βρήκε όλα με τον ΠΑΟΚ για την απόκτηση του Ευθύμη Κουλούρη – Ολες οι λεπτομέρειες του deal.

Ετοιμος να μετακομίσει στη Γαλλία για λογαριασμό της Τουλούζ εμφανίζεται ο Ευθύμης Κουλούρης, με την «Équipe» να θεωρεί δεδομένη τη συμφωνία ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τους «βιόλα».

Ο σύλλογος από τη Νότια Γαλλία, όπως αναφέρει σχετικά το εν λόγω δημοσίευμα, μετουσίωσε σε πρόταση το ενδιαφέρον του για τον διεθνή φορ και οι δύο ομάδες συμφώνησαν στα 3.5 εκατ. ευρώ.

Οι άνθρωποι της Τουλούζ εντυπωσιάστηκαν από τα πεπραγμένα του Κουλούρη στην περσινή σεζόν και επιθυμούσαν διακαώς την απόκτησή του. Η πρώτη προσφορά που κατέθεσαν στον ΠΑΟΚ, ωστόσο, δεν κάλυπτε τα «θέλω» του Δικεφάλου, με τους Ασπρόμαυρους να την απορρίπτουν με συνοπτικές διαδικασίες.

Η γαλλική ομάδα δεν το έβαλε κάτω και επέστρεψε με νέα βελτιωμένη πρόταση, η οποία όπως αναφέρει η Equipe στο δημοσίευμά της, αγγίζει τα 3.5 εκατ. ευρώ. Η πρόταση της γαλλικής ομάδας φαίνεται πως έγινε αποδεκτή από τον ΠΑΟΚ και όπως όλα δείχνουν είναι πλέον θέμα χρόνου η ολοκλήρωση της μεταγραφής του Ευθύμη Κουλούρη στην Τουλούζ.

Ο 23χρονος την περσινή σεζόν αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος με τη φανέλα του Ατρομήτου, σκοράροντας 19 γκολ σε 28 αγώνες. Συνολικά, με τα χρώματα της ομάδας του Περιστερίου αγωνίστηκε σε 35 παιχνίδια, στα οποία είχε 25 γκολ και 5 ασίστ.

Δείτε το δημοσίευμα της Equipe:

Sports in

Οριστικό: Απορρίφθηκε το αίτημα της Φενέρμπαχτσε πριν τον Ολυμπιακό

Οριστική απόφαση για τον αγώνα Σούπερ Καπ της Φενέρμπαχτσε πριν τα ματς με τον Ολυμπιακό για το Europa Conference League

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024