Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Λιμπέρσκι: «Δεν θέλαμε τον Ολυμπιακό, κόλαση το Καραϊσκάκη!»

Λιμπέρσκι: «Δεν θέλαμε τον Ολυμπιακό, κόλαση το Καραϊσκάκη!»

Ο αμυντικός της Βικτόρια Πλζεν μίλησε για την κλήρωση με τον Ολυμπιακό για τον β’ προκριματικό γύρο του Champions League.

Την Βικτόρια Πλζεν έφερε στον δρόμο του Ολυμπιακού η κλήρωση για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League. Οι Ερυθρόλευκοι μπορεί να απέφυγαν το σταύρωμα με την Αϊντχόφεν, ωστόσο, οι Τσέχοι δεν είδαν με καθόλου καλό μάτι το «ματσάρισμα» με την ομάδα του μεγάλου λιμανιού.

Χαρακτηριστικές ήταν οι δηλώσεις του αμυντικού της Πλζεν, Νταβίντ Λιμπέρσκι, ο οποίος τόνισε ότι ο ίδιος και οι συμπαίκτες του ήθελαν να αποφύγουν τον Ολυμπιακό και προτιμούσαν να είχαν κληρωθεί με την Βασιλεία. Παράλληλα, στάθηκε στην «καυτή» ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι οπαδοί του Ολυμπιακού στο Γ. Καραϊσκάκης. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά το φαληρικό γήπεδο είναι… κόλαση για τους αντιπάλους των Πειραιωτών!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ευχόμουν να παίξουμε με την Βασιλεία, ο Ολυμπιακός είναι πλέον μια πραγματικότητα και θα κάνουμε το παν για να προκριθούμε. Έχουμε παίξει αρκετά ματς, για παράδειγμα στην Τουρκία και έχουμε αποκτήσει εμπειρία. Θα υπάρχει μια κόλαση εκεί, για αυτό θα πρέπει να φέρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στην πρώτη αναμέτρηση».

Sports in

LIVE: Λαμία – ΠΑΟΚ

LIVE: Λαμία – ΠΑΟΚ. Παρακολουθήστε live στις 17:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Λαμία – ΠΑΟΚ για την 7η αγωνιστική των play offs της Stoiximan Superleague. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 1 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024