Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κουτίνιο: «Δεν ξέρω αν θα μείνω στη Μπαρτσελόνα»

Κουτίνιο: «Δεν ξέρω αν θα μείνω στη Μπαρτσελόνα»

Άγνοια δηλώνει σχετικά με το μέλλον του ο βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός, τονίζοντας πως δεν γνωρίζει αν θα αγωνίζεται και τη νέα σεζόν στη Βαρκελώνη.

Αμφίβολο παραμένει το μέλλον του Φελίπε Κουτίνιο στη Μπαρτσελόνα, με τη διοίκηση των Καταλανών να φαίνεται απογοητευμένη με την επένδυση που έκανε πριν 1,5 χρόνο στο πρόσωπο του βραζιλιάνου.

Ισπανικά ρεπορτάζ, μάλιστα, αναφέρουν ανά καιρούς πως οι «μπλαουγκράνα» είναι ανοικτοί στο ενδεχόμενο πώλησης του 27χρονου, με πλήθος ομάδων να περιμένουν με ανοικτές αγκάλες να τον υποδεχτούν στις νέες του περιπέτειες.

Παρόλα αυτά, ο ίδιος παρέμενε κάθετος σχετικά με το μέλλον, κάνοντας σαφές πως σκοπός του είναι να παραμείνει στη Βαρκελώνη.

Η συστηματική τριβή του όμως με τους οπαδούς και η συνεχής πτώση της απόδοσής του φαίνεται πως του έχουν προκαλέσει δεύτερες σκέψεις, με τον βραζιλιάνο να παραδέχεται για πρώτη φορά πως ενδεχομένως να μην βρίσκεται στην Καταλανία και τη νέα σεζόν.

«Δεν γνωρίζω εάν θα συνεχίζω στην Μπάρτσα. Κανείς δεν ξέρει τι μπορεί να συμβεί αύριο» ήταν η απάντησή του σε ερώτηση δημοσιογράφου μετά την ισοπαλία της Βραζιλίας με τη Βενεζουέλα για το Κόπα Αμέρικα.

Sports in

Βαθμολογία UEFA: O Ολυμπιακός κρατάει το όνειρο της Ελλάδας ζωντανό

Η ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά δίνει έξτρα βαθμούς στην Ελλάδα και κρατάει το μεγάλο όνειρο της 15ης θέσης ζωντανό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024