Προμηθέας : Στη βασική πεντάδα του τελικού ο 16χρονος Μαντζούκας
Ο προπονητής του Προμηθέα, Μάκης Γιατράς, ξεκίνησε βασικό τον 16χρονο, Λευτέρη Μαντζούκα, στο τρίτο παιχνίδι της σειράς τελικών κόντρα στον Παναθηναϊκό
Το next big thing της οικογένειας του Προμηθέα Πατρών είναι ο 16χρονος Λευτέρης Μαντζούκας.
Ο νεαρός άσος, που είναι προϊόν των ακαδημιών της ομάδας όχι μόνο βρίσκεται στην αποστολή της ομάδας του, αλλά πήρε και θέση στην αρχική πεντάδα του Προμηθέα για το τρίτο παιχνίδι των τελικών στο κλειστό του ΟΑΚΑ.
Τα όνειρα μπορούν να γίνουν πραγματικότητα…
Ο 16χρονος άσος επιλέχθηκε από τον προπονητή του, Μάκη Γιατρά, στην αρχική πεντάδα της ομάδας κόντρα στον Παναθηναϊκό.
Να αναφέρουμε ότι ο γκαρντ των Αχαιών γεννήθηκε στις 8 Ιουλίου του 2003!
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Ο Ολυμπιακός συνεχίζει τη χρονιά του με στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την πρόκριση στα πλέι-οφ του Champions League και ήδη οι «ερυθρόλευκοι» έχουν αφήσει πίσω τους την κακή παρένθεση του αποκλεισμού από το Κύπελλο.
Ο Σάσα Βεζένκοφ πραγματοποίησε ακόμη μια σπουδαία εμφάνιση στο Βελιγράδι και συνεχίζει να γράφει απίθανα νούμερα από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και μετά...