Έναν από τους πλέον αγαπητούς παλαίμαχους παίκτες του Παναθηναϊκού τίμησε σήμερα το «Τριφύλλι» στο ΟΑΚΑ, τον Αργύρη Παπαπέτρου.
Στο ημίχρονο του αγώνα με τον Προμηθέα ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος του παρέδωσε τιμητική πλακέτα στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της ΚΑΕ για τα 100 χρόνια από την ίδρυση του τμήματος μπάσκετ του συλλόγου.
Ο Αργύρης Παπαπέτρου έπαιξε για πολλά χρόνια στο «τριφύλλι», ήταν αρχηγός του και μόλις τελείωσε την καριέρα του ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της γυναικείας ομάδας μπάσκετ των πρασίνων.
Μάλιστα ο γιος του Ιωάννης παίζει από πέρσι το καλοκαίρι στον Παναθηναϊκό φορώντας το νούμερο «10» που φορούσε κι ο πατέρας του.
Οι παίκτες του Ολυμπιακού επιστρέφουν αύριο στο Ρέντη και μαζί τους επιστρέφει στις προπονήσεις και ο παίκτης στον οποίο ποντάρει πολλά ο Ισπανός τεχνικός των «ερυθρόλευκων»
Ο Γκόραν Ιβανίσεβιτς σε νέες δηλώσεις που έκανε, τόνισε πως όσα είπε για τον Στέφανο Τσιτσιπά επιβεβαιώθηκαν, τονίζοντας ωστόσο ότι οι σχέσεις τους παραμένουν καλές.