Ολυμπιακός – Κεμζούρα: «Κανόνες που δεν τηρούνται στην ελληνική διαιτησία»
Ο βοηθός του Ντέιβιντ Μπλατ, Κεστούτις Κεμζούρα, μίλησε σε λιθουανικό μέσο για όσα έγιναν φέτος στον Ολυμπιακό και το ελληνικό πρωτάθλημα
Πρωτόγνωρα ήταν όσα έζησε ο Κεστούτις Κεμζούρα στον πρώτο του χρόνο στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό. Ο βοηθός του Ντέιβιντ Μπλατ μίλησε στο «krepsinis» για αυτήν την σεζόν και αναφέρθηκε σε όσα έγιναν φέτος στους Ερυθρόλευκους αλλά και την ελληνική διαιτησία.
Συγκεκριμένα ο Κεμζούρα μίλησε:
ια την εξέλιξη της σεζόν όταν αποφασίστηκε να μην παίξει ο Ολυμπιακός στο ελληνικό πρωτάθλημα: «Κάναμε προπονήσεις και υπήρχε ελπίδα, αλλά ψυχολογικά ήταν δύσκολο. Φαντάζομαι και για τους παίκτες και για εμάς τους προπονητές. Νιώσαμε ότι ίσως γινόταν κάποια ανατροπή και πως ενδεχομένως θα παίζαμε. Δεν θα πω ψέμματα, η απογοήτευση είναι τεράστια, όταν προετοιμάζεσαι, είναι ώρα να παλέψεις για τίτλους, και τελικά δεν το κάνεις».
Για τον ημιτελικό του Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό και την αποχώρηση του Ολυμπιακού: «Kατά τη γνώμη μου, ξεκινήσαμε το παιχνίδι με λάθος τρόπο. Δεν παίξαμε όπως έπρεπε ένα τέτοιο ματς απέναντι σε εκείνον τον αντίπαλο. Όταν χάναμε με 15 πόντους διαφορά, πήγαμε στα αποδυτήρια και συζητήσαμε το πλάνο για να γυρίσουμε το ματς».
Για την διαιτησία στην Ελλάδα: «Όταν ακούω τις πληροφορίες που έχω μάθει, για να το πω ήπια, υπάρχουν πολλοί κανόνες οι οποίοι δεν ακολουθούνται».
Για την στάση των παικτών στα οικονομικά ζητήματα του Ολυμπιακού: «Ο Σπανούλης και ο Πρίντεζης ως πιο έμπειροι δεν πανικοβλήθηκαν τόσο πολύ. Αντιθέτως ο Τουπάν αποχώρησε πριν το ματς κόντρα στον ΠΑΟΚ. Δεν μπορείς να απαγορεύσεις σε κάποιον μία προσωπική απόφαση. Ειλικρινά, δεν ήταν εύκολο να μιλήσουμε για το θέμα διότι μάθαμε πολύ αργά για την αποχώρησή του και την επόμενη ημέρα έπρεπε να παίξουμε».
- Η βαθμολογία στη Euroleague και τα σενάρια για τον Παναθηναϊκό
- Μπαρτζώκας: «Το επίπεδο της Euroleague είναι καλύτερο από ποτέ»
- Europa League: Τα ζευγάρια των ημιτελικών – Πότε είναι ο τελικός
- Γκολ και highlights από τις ρεβάνς του Europa League (vids)
- Ο αποκλεισμός της ΑΕΚ έκλεισε την πόρτα της 10άδας στην Ελλάδα
- Νότιγχαμ απο «ατσάλι», νίκησε την Πόρτο και πέρασε στα ημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ (1-0, vid)
- ΑΕΚ – Βαγιεκάνο 3-1: Άγγιξε το «θαύμα», αλλά αποκλείστηκε η «Ένωση» (vid)
- Conference League: Επική πρόκριση της Στρασμπούρ (4-0), πέρασε εύκολα η Κρίσταλ Πάλας παρά την ήττα (2-1, vids)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 17.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/theodor-vasile-QgV8nrpQjQ8-unsplash-1-315x220.jpg)


























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442