Προφορική συμφωνία του Άρη με τον Νιγηριανό επιθετικό, που έρχεται στην Θεσσαλονίκη για να υπογράψει στους Κίτρινους - Ολες οι λεπτομέρειες της μεταγραφής.
Ο Μπράουν Ιντέγε είπε το πρώτο «ναι» στον Άρη και έρχεται στην Ελλάδα για να ολοκληρωθεί μεγάλη μεταγραφή του στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.
Ο Νιγηριανός επιθετικός θα συζητήσει με τους εκπροσώπους του τις τελικές λεπτομέρειες της συμφωνίας και θα αφού περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, στη συνέχεια θα βάλει την υπογραφή του στο πλουσιοπάροχο συμβόλαιο που του προσφέρει ο Αρης.
Μια μεταγραφή που ανεβάζει επίπεδο την ομάδα της Θεσσαλονίκης, η οποία θα έχει στην επίθεσή της έναν ποδοσφαιριστή από το πάνω ράφι, με σπουδαίες εμπειρίες σε Αγγλία, αλλά και Champions League, αλλά και εκατοντάδες γκολ στο ενεργητικό του.
Ο Θοδωρής Καρυπίδης για να καταφέρει να πείσει τον Νιγηριανό επιθετικό να πει το πολυπόθητο «ναι» χρειάστηκε να δώσει μια πολύ μεγάλη μάχη, αλλά και να του προσφέρει ένα ιδιαίτερα πλουσιοπάροχο συμβόλαιο. Συγκεκριμένα, ο Άρης του δίνει συμβόλαιο με πάγιες αποδοχές και επιπλέον μπόνους που θα φέρουν τις αποδοχές του έως και στις 500 χιλιάδες ευρώ ετησίως!
Οι Κίτρινοι ετοιμάζουν να… πυροδοτήσουν τη «βόμβα» του Μπράουν Ιντέγε, ο οποίος θα αγωνιστεί για δεύτερη φορά στην Ελλάδα, μετά το πέρασμά του από τον Ολυμπιακό. O Αφρικανός έπαιξε συνολικά σε 65 αγώνες, στους οποίους είχε 28 γκολ και 10 ασίστ.
Εκτός από τους Πειραιώτες, στην καριέρα του είχε αγωνιστεί επίσης σε Ντιναμό Κιέβου, Γουέστ Μπρομ, αλλά και Μάλαγα…
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.
LIVE: Μάντσεστερ Σίτι – Άρσεναλ. Παρακολουθήστε live στις 18:30 την εξέλιξη της αναμέτρησης Μάντσεστερ Σίτι – Άρσεναλ για την 33η αγωνιστική της Premier League.
Επέστρεψε στις νίκες η Μίλαν, μετά από δυο αγωνιστικές. Πάντως, δεν ήταν καλή απέναντι στην ουραγό Βερόνα που την απείλησε και με ισοφάριση αλλά η νίκη είναι σημαντική. Το γκολ ο Ραμπιό στο 41’.
Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μόργκαν Γκιμπς-Γουάιτ που πέτυχε χατ-τρικ, η Νότιγχαμ Φόρεστ νίκησε 3-1 τη Μπέρνλι αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ. Έφτασε τις 5 αγωνιστικές αήττητη η ομάδα του Βίτορ Περέιρα.
Με τον Βίρτζιλ Φαν Ντάικ να σκοράρει στο δέκατο λεπτό των καθυστερήσεων, η Λίβερπουλ κατάφερε να επικρατήσει με 2-1 της Έβερτον στο πρώτο ντέρμπι του Μέρσεϊσαϊντ στο νέο γήπεδο των «ζαχαρωτών».