Μια περίπτωση που απασχολεί τον Ολυμπιακό από το περασμένο καλοκαίρι φαίνεται πως φτάνει σε αίσιο φινάλε για τους «ερυθρόλευκους».
Ο στόπερ της Γκιμαράες, Πεδράο, βρίσκεται πολύ κοντά στον Ολυμπιακό σύμφωνα με τον «Κόκκινο Πρωταθλητή» με την επιθυμία του Πέδρο Μαρτίνς για την απόκτηση του παίκτη να γίνεται πραγματικότητα.
Ο Πεδράο εδώ και τέσσερα χρόνια αγωνίζεται στην Γκιμαράες και έχει ξεχωρίσει με τις εμφανίσεις του στο πορτογαλικό πρωτάθλημα ενώ έχει συμβόλαιο με τον πορτογαλικό σύλλογο μέχρι και το 2022.
Την περασμένη σεζόν, ο 26χρονος αμυντικός κατέγραψε συνολικά 35 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με την Γκιμαράες, πετυχαίνοντας μάλιστα και 2 γκολ.
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.
LIVE: Μάντσεστερ Σίτι – Άρσεναλ. Παρακολουθήστε live στις 18:30 την εξέλιξη της αναμέτρησης Μάντσεστερ Σίτι – Άρσεναλ για την 33η αγωνιστική της Premier League.
Επέστρεψε στις νίκες η Μίλαν, μετά από δυο αγωνιστικές. Πάντως, δεν ήταν καλή απέναντι στην ουραγό Βερόνα που την απείλησε και με ισοφάριση αλλά η νίκη είναι σημαντική. Το γκολ ο Ραμπιό στο 41’.
Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μόργκαν Γκιμπς-Γουάιτ που πέτυχε χατ-τρικ, η Νότιγχαμ Φόρεστ νίκησε 3-1 τη Μπέρνλι αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ. Έφτασε τις 5 αγωνιστικές αήττητη η ομάδα του Βίτορ Περέιρα.
Με τον Βίρτζιλ Φαν Ντάικ να σκοράρει στο δέκατο λεπτό των καθυστερήσεων, η Λίβερπουλ κατάφερε να επικρατήσει με 2-1 της Έβερτον στο πρώτο ντέρμπι του Μέρσεϊσαϊντ στο νέο γήπεδο των «ζαχαρωτών».