Οι διοργανωτές της Euroleague δεν έχουν αποφασίσει ποιες ομάδες θα πάρουν τις wild cards για την διοργάνωση της νέας σεζόν, αλλά κυκλοφορούν εκτιμήσεις για τα φαβορί
Πέρα από τις ομάδες που έχουν εγγυημένο συμβόλαιο υπάρχει χώρος στη νέα Euroleague και για άλλες που θα εξασφαλίσουν συμμετοχή λαμβάνοντας τις λεγόμενες wild cards από τους διοργανωτές.
Όπως αναφέρει ο Λιθουανός δημοσιογράφος, Ντονάτας Ουρμπόνας, το φαβορί για να αποκτήσει την wild card είναι η Παρτιζάν Βελιγραδίου, χωρίς όμως ο σύλλογος από την Σερβία να είναι μόνος του στην συγκεκριμένη κούρσα.
Οι άλλες ομάδες που έχουν πολλές πιθανότητες, σύμφωνα πάντα με τον δημοσιογράφο, είναι η Μπουντούτσνοστ (Μαυροβούνιο), η Λιέτουβος Ρίτας (Λιθουανία), η Ούνικς Καζάν (Ρωσία), η Ζενίτ (Ρωσία), η Άλμπα Βερολίνου (Γερμανία),(αν δεν προκριθεί μέσω του γερμανικού πρωταθλήματος) και η Νταρουσάφακα (Τουρκία).
Πλέον αναμένουμε την απόφαση που θα πάρει η διοίκηση της κορυφαίας διασυλλογικής μπασκετικής ευρωπαϊκής διοργάνωσης, η οποία θα ολοκληρώσει το παζλ των ομάδων που θα λάβουν μέρος στην Euroleague.
I went through my sources on Euroleague Wild Card situation. It seems like Partizan, Buducnost, Rytas, UNICS, Lokomotiv (maybe Zenit also), ALBA (if won't qualify through BBL) & Darussafaka are in the race. I'm hearing that Partizan have a nice chance to return to Euroleague.
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Έξι χρόνια μετά το Κύπελλο του 2020, η τρομερή φέτος Ρεάλ Σοσιεδάδ νίκησε την Ατλέτικο Μαδρίτης στη διαδικασία των πέναλτι σε έναν καταπληκτικό τελικό στη Σεβίλλη και σήκωσε το τρίτο Copa del Rey της ιστορίας της.
Η Ρόμα αναδείχθηκε ισόπαλη με την Αταλάντα, παρέμεινε 6η και ισοβαθμεί με την 5η Κόμο, όμως δεν εκμεταλεύτηκε την ήττα της. Οι γηπεδούχοι κράτησαν τους φιλοξενούμενους στο -4.