Οι διοργανωτές της Euroleague δεν έχουν αποφασίσει ποιες ομάδες θα πάρουν τις wild cards για την διοργάνωση της νέας σεζόν, αλλά κυκλοφορούν εκτιμήσεις για τα φαβορί
Πέρα από τις ομάδες που έχουν εγγυημένο συμβόλαιο υπάρχει χώρος στη νέα Euroleague και για άλλες που θα εξασφαλίσουν συμμετοχή λαμβάνοντας τις λεγόμενες wild cards από τους διοργανωτές.
Όπως αναφέρει ο Λιθουανός δημοσιογράφος, Ντονάτας Ουρμπόνας, το φαβορί για να αποκτήσει την wild card είναι η Παρτιζάν Βελιγραδίου, χωρίς όμως ο σύλλογος από την Σερβία να είναι μόνος του στην συγκεκριμένη κούρσα.
Οι άλλες ομάδες που έχουν πολλές πιθανότητες, σύμφωνα πάντα με τον δημοσιογράφο, είναι η Μπουντούτσνοστ (Μαυροβούνιο), η Λιέτουβος Ρίτας (Λιθουανία), η Ούνικς Καζάν (Ρωσία), η Ζενίτ (Ρωσία), η Άλμπα Βερολίνου (Γερμανία),(αν δεν προκριθεί μέσω του γερμανικού πρωταθλήματος) και η Νταρουσάφακα (Τουρκία).
Πλέον αναμένουμε την απόφαση που θα πάρει η διοίκηση της κορυφαίας διασυλλογικής μπασκετικής ευρωπαϊκής διοργάνωσης, η οποία θα ολοκληρώσει το παζλ των ομάδων που θα λάβουν μέρος στην Euroleague.
I went through my sources on Euroleague Wild Card situation. It seems like Partizan, Buducnost, Rytas, UNICS, Lokomotiv (maybe Zenit also), ALBA (if won't qualify through BBL) & Darussafaka are in the race. I'm hearing that Partizan have a nice chance to return to Euroleague.
Ο Γιάννης Καλαβριανός περιγράφει τις ταραγμένες ημέρες της ζωής των πέντε ηρώων, που θα άλλαζαν μια για πάντα την ιστορία της παγκόσμιας λογοτεχνίας τρόμου.
H Λιντς που παλεύει για τη σωτηρία της πήρε βαθμό με 0-0 από τη Μπρέντφορντ που έχασε κι άλλο έδαφος για την Ευρώπη. Εντυπωσιακή η Έβερτον, συνέτριψε με 3-0 την Τσέλσι και «βλέπει» ακόμη και «4άδα».
Ο χρυσός στο παγκόσμιο κλειστού στίβου του Τορούν Αρμάντ Ντουπλάντις μίλησε με κολακευτικά λόγια τον ασημένιο και πολύ καλό του φίλο του Εμμανουήλ Καραλή μετά την ολοκλήρωση του τελικού.
Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός με ανάρτησή του απένειμε εύσημα στον αθλητή του Εμμανουήλ Καραλή, ο οποίος κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Κλειστού Στίβου του Τορούν.
Ο Εμμανουήλ Καραλής αναφέρθηκε στην επιτυχία της κατάκτησης του ασημένιου μεταλλίου στο Παγκόσμιο κλειστού του Τορούν, αποθέωσε το τιμ του και τόνισε ότι στόχος του είναι το Παγκόσμιο ρεκόρ.