O Μιγκέλ Καρντόσο είναι από την Τρίτη 28/5 ο νέος προπονητής της ΑΕΚ, καθώς η Ένωση ανακοίνωσε και επίσημα την πρόσληψη του για τα επόμενα δύο χρόνια.
Λίγη ώρα αργότερα ο Πορτογάλος τεχνικός έσπευσε να στείλει το δικό του μήνυμα ενότητας ανεβάζοντας φωτογραφία με τον κόσμο της νέας του ομάδας στον λογαριασμό του στο Twitter.
Αναλυτικά όσα έγραψε ο Καρντόσο:
«Σήμερα είναι μια μέρα τεράστιας περηφάνιας για εμένα. Σήμερα έγινα προπονητής της ΑΕΚ και μπήκα στην οικογένειά της. Η ενότητα είναι χαρακτηριστικό αυτού του συλλόγου και επίσης θεμελιώδης για το μέλλον μας. Βασιστείτε σε εμένα, βασίζομαι σε εσάς».
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Έξι χρόνια μετά το Κύπελλο του 2020, η τρομερή φέτος Ρεάλ Σοσιεδάδ νίκησε την Ατλέτικο Μαδρίτης στη διαδικασία των πέναλτι σε έναν καταπληκτικό τελικό στη Σεβίλλη και σήκωσε το τρίτο Copa del Rey της ιστορίας της.
Η Ρόμα αναδείχθηκε ισόπαλη με την Αταλάντα, παρέμεινε 6η και ισοβαθμεί με την 5η Κόμο, όμως δεν εκμεταλεύτηκε την ήττα της. Οι γηπεδούχοι κράτησαν τους φιλοξενούμενους στο -4.