Εκλογές 2019: Όλα βαίνουν κανονικά κατά τον Κώστα Πουλάκη
Όλα βαίνουν κανονικά, δεν υπάρχουν προβλήματα, κάποιες μικρές καθυστερήσεις έχουν αντιμετωπιστεί, τόνισε σε δηλώσεις του ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Εσωτερικών, Κώστας Πουλάκης, για τη διεξαγωγή των εκλογών
Όλα βαίνουν κανονικά, δεν υπάρχουν προβλήματα, κάποιες μικρές καθυστερήσεις έχουν αντιμετωπιστεί, τόνισε σε δηλώσεις του ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Εσωτερικών, Κώστας Πουλάκης, για τη διεξαγωγή των εκλογών.
Υπάρχουν κάποιες ελλείψεις στα μέλη των εφορευτικών επιτροπών, αλλά αυτό είναι διαχρονικό πρόβλημα, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Πουλάκης.
Επισήμανε επίσης ότι το υπουργείο Εσωτερικών, για να αντιμετωπίσει το πρόβλημα των απουσιών μελών εφορευτικών επιτροπών, έχει θεσμοθετήσει, στα περισσότερα εκλογικά τμήματα, ο δικαστικός αντιπρόσωπος να έχει δύο γραμματείς να τον συνδράμουν στο έργο του.
Πηγή: onetv.gr
- Λαζαρίδης: Δεν είχε πτυχίο πανεπιστημίου αλλά… δεν χρειαζόταν – «Το Μαξίμου δεν μου ζήτησε εξηγήσεις»
- Κωνσταντίνος Παπαρρηγόπουλος: Νηφάλια κρίση και βαθιά πίστη
- Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη εφ’όλης της ύλης: Η δουλειά, οι κρίσεις πανικού και η «τελεία» στη σχέση-ρουτίνα
- Οι Υποκλοπές, το ρεπορτάζ και οι δημοσιογράφοι
- Δήμος Σερβίων: Πράσινο φως για τα μάρμαρα Τρανοβάλτου
- ΗΠΑ: 16χρονος βίασε και έπνιξε την 18χρονη θετή αδελφή του
- Η γη της ελιάς: Μυστικά και προδοσίες ανατρέπουν τις ισορροπίες
- Τότεναμ: Βουτιά στο κενό…
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 14.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/liana-young-r7LB1pnVH0A-unsplash-315x220.jpg)






































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442