Κύπρος : Ηχηρό «χαστούκι» του ρώσου πρεσβευτή στον Οζερσάι
Εντονη ήταν η αντίδραση του ρώσου πρεσβευτή στην Κύπρο, Στανισλάβ Οσάτσι, που υπενθύμισε στον «υπουργό εξωτερικών» του ψευδοκράτους ότι η Ρωσία «αναγνωρίζει μόνο την Κυπριακή Δημοκρατία».
Την έντονη αντίδραση του ρώσου πρεσβευτή στην Κύπρο, Στανισλάβ Οσάτσι, προκάλεσε η δημοσίευση για συνάντησή του με τον «υπουργό εξωτερικών» του ψευδοκράτους Κουντρέτ Οζερσάι, στην σελίδα του «υπουργείου εξωτερικών» στο Facebook.
«Προσπάθεια να με δυσφημήσετε»
Σε σχόλιό του στα αγγλικά κάτω από την ανάρτηση, μέσω της σελίδας της ρωσικής πρεσβείας στην Κύπρο στο Facebook, ο κ. Οσάτσι αναφέρει:
«Κύριε Οζερσάι γνωρίζετε πολύ καλά πως η Ρωσική Ομοσπονδία αναγνωρίζει μόνο την Κυπριακή Δημοκρατία. Η συνάντησή μας στο εστιατόριο είχε ανεπίσημο χαρακτήρα, όπως με τον ηγέτη ενός κόμματος.
»Την ημέρα της συνάντησής μας δεν κατείχατε οποιοδήποτε λεγόμενο “επίσημo” αξίωμα. Θεωρώ την δημοσίευσή σας για τη συνάντησή μας ως προσπάθεια να με δυσφημήσετε προσωπικά».
Για πρώτη φορά, η ζωή του Νίκου Ξυλούρη ανεβαίνει στο θεατρικό σανίδι από τη Stages Network και τα Αθηναϊκά Θέατρα, με το έργο Ο Αρχάγγελος της Κρήτης. Έως τις 31 Ιανουαρίου στο θέατρο ΗΒΗ.
Μια από τις πιο ωραίες φωνές της γενιάς της, η Βιολέτα Ίκαρη επιστρέφει στη δισκογραφία με το EP Σύννεφα Μπαλόνια, αλλά και στον Σταυρό του Νότου στις 26 Δεκεμβρίου.
Φροίξος Φυντανίδης
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας