Υποσχέσεις του υπουργείου Υγείας στις καθαρίστριες για παράταση συμβάσεων
Το πρωί οι καθαρίστριες που εργάζονται στο «Δρομοκαϊτειο» Νοσοκομείο είχαν συγκεντρωθεί έξω από το υπουργείο Υγείας, ζητώντας την ανανέωση των συμβάσεων τους.
Παράταση των συμβάσεων των καθαριστριών προκειμένου να γίνει ενιαίος διαγωνισμός στα Νοσοκομεία τα οποία έχουν εκκρεμότητες με λήξεις συμβάσεων και είναι εν’ αναμονή απομάκρυνσης των εργολάβων, καθώς και βελτίωση της μοριοδότησης εξετάζει το υπουργείο Υγείας, όπως προέκυψε από τη συνάντηση που είχαν σήμερα εκπρόσωποι της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ) και του Σωματείου Εργαζομένων στο «Δρομοκαϊτειο» με τον νομικό σύμβουλο του υπουργού Υγείας. Τα παραπάνω δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλης Γιανναλός, ο οποίος συμμετείχε στη συνάντηση.
Το πρωί οι καθαρίστριες που εργάζονται στο «Δρομοκαϊτειο» Νοσοκομείο είχαν συγκεντρωθεί έξω από το υπουργείο Υγείας, ζητώντας την ανανέωση των συμβάσεων τους και τονίζοντας ότι «εργάζονται πάνω από 10 χρόνια μέσω εργολάβων και τα 4 τελευταία χρόνια με συμβάσεις που είχαν συνάψει με το Νοσοκομείο».
- Ιντιάνα: Μπλόκο στον Τραμπ και από Ρεπουμπλικανούς για τον ανασχεδιασμό του εκλογικού χάρτη
- Γυμναστική: Το μυστικό για να γίνει μέρος της καθημερινότητάς σας
- Αίθριος ο καιρός την Παρασκευή – Έως 20 βαθμούς η θερμοκρασία
- Ακίνητα: Πότε συμφέρει η αγορά παλαιάς ή νέας κατοικίας – Τα 10 σημεία ελέγχου
- Συνταξιοδότηση στο παρά πέντε
- ΕΝΦΙΑ: Τα δύο «κλειδιά» για φορο-εκπτώσεις
- Το beef του Ράσελ Κρόου με το Gladiator II συνεχίζεται – «Δεν εκτίμησαν την πρώτη ταινία»
- Θέλει τρόπο: Το μυστικό των επιτυχημένων ανθρώπων για να «πιάνουν» τους στόχους τους
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 12.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/jake-kokot-PbDLAy38QZM-unsplash-315x220.jpg)
























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442