Η εκλογή του Μηνά Λυσάνδρου στην προεδρία της Λίγκας αποτελεί νίκη πρώτα του ποδοσφαίρου και μετά της ΑΕΚ. Που δεν γινόταν να μπει σε αυτή τη διαδικασία για να έρθει δεύτερη
Με το πρωτάθλημα να έχει κριθεί και τους ημιτελικούς του κυπέλλου να έχουν… πάρει τον δρόμο τους, το ενδιαφέρον των ημερών περιστράφηκε γύρω από τις εξελίξεις στη Σούπερ Λιγκ, με την εκλογή του νέου προέδρου. Θέση που κατέχει πλέον ο αντιπρόεδρος της ΑΕΚ, Μηνάς Λυσάνδρου.
Το έργο «Κολυμπώντας στον αέρα» -που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα- είναι βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, και θα παρουσιαστεί από τις 12 Μαρτίου στο Θέατρο 104.
Για τις επαφές του με την πλευρά του Λιονέλ Μέσι πριν τελικά ο Αργεντινός φύγει από τη Μπαρτσελόνα, μίλησε ο πρώην πλέον πρόεδρος των «μπλαουγκράνα», Ζοάν Λαπόρτα.