Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ τραυματίστηκε στο ματς κόντρα στη Λάρισα και υπάρχουν φόβοι πως ίσως να μην καταφέρει να αγωνιστεί στα υπόλοιπα ματς της σεζόν και να σηκώσει το πρωτάθλημα μέσα στο γήπεδο.
Το πλήγμα μεγάλο για τον αρχηγό του Δικέφαλου του Βορρά αν τελικά επιβεβαιωθεί, αλλά ευτυχώς για αυτός έχει στο πλευρό του την οικογένειά του. Η σύζυγός του, Βάσω Βεργίδου, έστειλε το δικό της μήνυμα μέσω Instagram.
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.
Ο Νεϊμάρ βρέθηκε ξανά στο στόχαστρο των οπαδών της Σάντος μετά την ήττα από τη Φλουμινένσε, απαντώντας με έντονο τρόπο στις επικρίσεις στα social media.