Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Παράσχος: «Αν το γκολ του ΠΑΣ είναι κανονικό, τότε είναι αλλοίωση»

Παράσχος: «Αν το γκολ του ΠΑΣ είναι κανονικό, τότε είναι αλλοίωση»

Ο προπονητής του Αστέρα Τρίπολης, Γιώργος Παράσχος μίλησε για τη φάση που σκόραρε ο ΠΑΣ Γιάννινα, με τον Έλληνα τεχνικό να τονίζει πως αν το γκολ ήταν κανονικό, τότε έγινε αλλοίωση αποτελέσματος.

Ο Γιώργος Παράσχος στις δηλώσεις του μετά το ματς του Αστέρα Τρίπολης με τον ΠΑΣ Γιάννινα ρωτήθηκε αν πρόκειται για αλλοίωση αποτελέσματος κατά των φιλοξενούμενων και έδωσε μία ιδιαίτερη απάντηση.

Ο Έλληνας τεχνικός τόνισε χαρακτηριστικά πως αν το γκολ που δεν μέτρησε είναι κανονικό, τότε πρόκειται για αλλοίωση αποτελέσματος κατά του ΠΑΣ και δεν έχει κανένα πρόβλημα να το παραδεχτεί.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
«Έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι, με πολύ πάθος, μεγάλη διάθεση και οι δύο ομάδες επεδίωξαν να κερδίσουν για να ξεφύγουν στη βαθμολογία. Είμαστε ικανοποιημένοι με τον βαθμό, ενώ για τα Γιάννενα δεν ήταν καλό αποτέλεσμα. Έμαθα ότι κέρδισε και ο ΟΦΗ και ίσως ο συντελεστής της παραμονής να ανέβει.

Τις κλασικές ευκαιρίες τις είχαμε εμείς, το γκολ δεν ξέρω αν ήταν. Πλην της ευκαιρίας του Μάνου, εμείς είχαμε τις κλασικές, έχουμε κακοδαιμονία να μη βάζουμε και να δεχόμαστε γκολ με το παραμικρό.

Έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα να ευχηθώ καλή συνέχεια και να σωθούν και οι δύο ομάδες».

Για την πίεση που δέχτηκε η ομάδα του στο β’ μέρος: «Υπήρχε μόνο η κλασική ευκαιρία του Μάνου και μια καλή απόκρουση του Αθανασιάδη εκεί. Ο Μιχαήλ κράτησε το σκορ και έκανε καταπληκτικές επεμβάσεις».

Για το αν αλλοιώνει τη βαθμολογία το ακυρωθέν γκολ: «Αν είναι θα το πω, δεν είναι ντροπή να το πω. Κι εμάς μας αλλοίωσε η διαιτησία ένα αποτέλεσμα στη Λάρισα. Γιατί να μην το πω, θα φοβηθώ κάτι;».

Sports in

Αυτά μόνο ο Ολυμπιακός: Διεκδικεί 6 ευρωπαϊκά σε 4 αθλήματα!

Δεν υπάρχει αυτό που έχει καταφέρει ο Ολυμπιακός, καθώς βρισκόμαστε στο δεύτερο μισό του Απρίλη και διεκδικεί ακόμα 6 ευρωπαϊκά σε 4 διαφορετικά αθλήματα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024