Χάρη σε γκολ του Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς στο 13ο λεπτό, η Λάτσιο επικράτησε εκτός έδρας της Ίντερ με 1-0 και μπήκε για τα καλά στο κόλπο για την έξοδο στο Champions League
Η Λάτσιο επικράτησε της Ίντερ μέσα στο «Σαν Σίρο» με 1-0, εδραιώθηκε στην πρώτη 6άδα του ιταλικού πρωταθλήματος και παράλληλα μπήκε για τα καλά στο κόλπο για έξοδο στο Champions League της επόμενης περιόδου.
Οι Ρωμαίοι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ νωρίς στο παιχνίδι, όταν στο 13΄ ο Λουίς Αλμπέρτο έβγαλε τη σέντρα και ο Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς με κεφαλιά έκανε το 1-0 για την ομάδα του.
Έκτοτε και με ελάχιστες εξαιρέσεις, το παιχνίδι μετατράπηκε σε έναν επιθετικό «μονόλογο» της Ίντερ, η οποία έχασε πολλές ευκαιρίες για να φέρει το παιχνίδι στα ίσα, αλλά τελικά δεν κατάφερε να βρει έστω ένα γκολ.
Έτσι, η Ίντερ έμεινε στους 53 βαθμούς και την 3η θέση, χάνοντας την ευκαιρία να αυξήσει την διαφορά από τις πιο κάτω ομάδες. Από την άλλη η Λάτσιο, έφτασε τους 48 βαθμούς, όσους και η Αταλάντα που αγωνίζεται αύριο.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Δείτε γκολ και highlights από τα παιχνίδια του Champions League - Τα αποτελέσματα, η βαθμολογία και το πρόγραμμα της 8ης και τελευταίας αγωνιστικής της League Phase.
«Πλώρη» για απευθείας πρόκριση στους «16» του Chamions League έβαλε η Νιούκαστλ μετά το άνετο 3-0 επί της Αϊντχόφεν, Στους 8 βαθμούς παρέμεινε η PSV, αποτέλεσμα που ευνόησε τον Ολυμπιακό…
Έστω και δύσκολα η Τσέλσι νίκησε με 1-0 την Πάφο και έχει πλέον τη δυνατότητα να προκριθεί απευθείας στην επόμενη φάση του Champioons League. Δύο βαθμούς πίσω από τον Ολυμπιακό παρέμειναν οι Κύπριοι.