Χριστοδουλάκης: Ενιαίο και ξεκάθαρο πολιτικό το μήνυμα του συνεδρίου του ΚΙΝΑΛ
«Στόχος μας είναι να αναδείξουμε τα βασικά προτάγματα του προγράμματος μας, του Σχεδίου Ελλάδα», τόνισε ο γραμματέας του Κινήματος Αλλαγής Μανώλης Χριστοδουλάκης.
Η πλήρης και ενιαία λειτουργία του Κινήματος αλλαγής είναι το πολιτικό ζητούμενο του Συνεδρίου δήλωσε ο γραμματέας του κόμματος Μανώλης Χριστοδουλάκης, στο ραδιοφωνικό σταθμό «Θέμα fm».
«Αφήνουμε πίσω τον πολυκομματικό χαρακτήρα, ο οποίος στην πράξη αποδείχτηκε ότι, αντί να ευνοήσει τον πλουραλισμό, οδηγούσε σε πολυφωνία και Βαβυλωνία. Οδηγούμαστε στην εκλογή των συλλογικών κομματικών μας οργάνων, στη λειτουργία του φορέα μας με μειοψηφίες και πλειοψηφίες, με απόλυτο σεβασμό στη διαφορετική άποψη, αλλά με ενιαίο και ξεκάθαρο πολιτικό μήνυμα», επεσήμανε.
Εκτίμησε ότι «ο κόσμος μας επιστρέφει κι αυτό που ζητάει από εμάς είναι μια ξεκάθαρη πολιτική πρόταση και φωνή. Στόχος μας είναι να αναδείξουμε τα βασικά προτάγματα του ήδη διαμορφωμένου αναλυτικά προγράμματος μας, του Σχεδίου Ελλάδα». Ο γραμματέας του Κινήματος Αλλαγής υπογράμμισε ότι «αυτή θα είναι και η βάση για όποια συζήτηση την επόμενη μέρα των εκλογών και όχι η λογική των αριθμών, ώστε να σχηματισθεί κυβέρνηση».
Παράλληλα γνωστοποίησε ότι τη δεύτερη ημέρα του Συνεδρίου έχει προγραμματισθεί εκδήλωση για τα 100 χρόνια από τη γέννηση του Ανδρέα Παπανδρέου, με την παρουσία του Φρανς Τίμερμανς, υποψηφίου των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών για την προεδρία της Κομισιόν.
«Δίνει πολιτικές απαντήσεις σε όλους όσοι θεωρούν ότι μπορούν να καπηλευτούν το χώρο της Κεντροαριστεράς ή της σοσιαλδημοκρατίας σε Ελλάδα και Ευρώπη, είναι ότι ο υποψήφιος του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος για την προεδρία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Φρανς Τίμερμανς θα παραβρεθεί στο Συνέδριό μας, θα απευθύνει ομιλία κλείνοντας ερμητικά τις πόρτες σε όλους όσοι ονειρεύονται «γέφυρες» και «προοδευτικά μέτωπα»», σημείωσε ο Μανώλης Χριστοδουλάκης.
- Γιατί η Δυτική Ελλάδα δοκιμάζεται όλο και συχνότερα από ακραία φαινόμενα – Η επιστημονική εξήγηση
- Στα λευκά ντύθηκε η Νέα Υόρκη – Ίσως η ισχυρότερη χιονοθύελλα της τελευταίας δεκαετίας
- «Πετάει» για Γερμανία ο Ολυμπιακός (pics)
- Συντάξεις: Πότε θα δουν τα χρήματα οι δικαιούχοι
- Πάνοπλος ο Ολυμπιακός: Αυτή είναι η αποστολή για τη ρεβάνς με τη Λεβερκούζεν (pic)
- Η «μαύρη» Κυριακή του Λεονάρντο Ντι Κάπριο και του Marty Supreme: Οι ήττες τους στα φετινά BAFTA έγραψαν ιστορία
- Λέικερς – Σέλτικς 89-111: Μεγάλο διπλό στο LA με απίθανους Μπράουν και Πρίτσαρντ
- Πόλεμος στην Ουκρανία: Τρεις νεκροί από ρωσικούς βομβαρδισμούς σε Οδησσό και Ζαπορίζια
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 23.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/franz-nawrath-0vk_5JmDDZw-unsplash-315x220.jpg)





























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442