Οι πρώτες αναζητήσεις για την καλοκαιρινή προετοιμασία ξεκίνησαν στον Άρη, πολύ καιρό πριν ολοκληρωθούν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας για τη φετινή σεζόν.
Σε πρώτη φάση οι κιτρινόμαυροι επεξεργάζονται προτάσεις από Ολλανδία, Βέλγιο και Γαλλία, απ’ όπου και έχουν προκύψει οι πιο ενδιαφέρουσες περιπτώσεις αθλητικών κέντρων. Στην Ολλανδία είχε γίνει και πέρσι η προετοιμασία της ομάδας της Θεσσαλονίκης και το αθλητικό κέντρο του Μπόσενχοοφτ είναι και πάλι ανάμεσα στα υποψήφια προκειμένου να γίνει εκεί το βασικό στάδιο.
Πολλά θα εξαρτηθούν από το πακέτο των προτεινόμενων φιλικών αγώνων, καθώς η έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων (24 ή 25 Ιουλίου) κάνει ακόμη πιο σημαντικά τα αγωνιστικά τεστ.
Η ελληνική πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ Survivors - Ξαναγράφοντας το μύθο της θα γίνει την Παρασκευή 13 Μαρτίου, στις 18:00, στην αίθουσα Τζων Κασσαβέτης στο πλαίσιο του 28ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης.
Μετά τη νίκη που πέτυχε ο Ολυμπιακός επί του Παναθηναϊκού ο Γιώργος Μπαρτζώκας εξήγησε τη σημασία ης νίκης του Ολυμπιακού αλλά και στη νοοτροπία διαχείρισής της από όλους στους Πειραιώτες.
Ο Νάιτζελ Χέιζ-Ντέιβις μίλησε για την ήττα του Παναθηναϊκού από τον Ολυμπιακό, τονίζοντας ότι η ομάδα του δεν έπαιξε καλά στην αρχή, ενώ στάθηκε στα λάθη.
Η Λίβερπουλ πέρασε με 3-1 από το «Μολινό», εξασφαλίζοντας πρόκριση στα προημιτελικά του FA Cup και δείχνοντας αντίδραση μετά την πρόσφατη ήττα της στο πρωτάθλημα.