Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Με -6 τιμωρήθηκε ο Ολυμπιακός στην Basket League

Με -6 τιμωρήθηκε ο Ολυμπιακός στην Basket League

Ο Ολυμπιακός τιμωρήθηκε με ποινή αφαίρεσης 6 βαθμών και πρόστιμο 11.000 ευρώ, επειδή δεν κατέβηκε στο ΣΕΦ για την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό

Ο Ολυμπιακός τιμωρήθηκε και επίσημα, όπως αναμενόταν από τον Αθλητικό Δικαστή με -6 βαθμούς για την απόφασή του να μην κατέβει στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό για την 19η αγωνιστική της Basket League.

Οι ερυθρόλευκοι είχαν ξεκαθαρίσει πως αν οριστούν Έλληνες διαιτητές στο ντέρμπι δεν θα κατέβουν και πράγματι αυτό συνέβη, με την Αθλητικό Δικαστή να τους τιμωρεί και με αφαίρεση βαθμών αλλά και με χρηματικό πρόστιμο.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Αθλητικός Δικαστής εξέτασε το φύλλο αγώνος που έκλεισε στα γραφεία του ΕΣΑΚΕ, μετά την απόφαση που πάρθηκε στη συνάντηση των φορέων στα γραφεία του Γιώργου Βασιλειάδη και επέβαλε μηδενισμό στους ερυθρόλευκους, συνολικό πρόστιμο 11.000 ευρώ και αφαίρεση 6 βαθμών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Επιβάλλεται στην ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ΚΑΕ:

α) Μηδενισμός της ομάδας λόγω του ό,τι από υπαιτιότητά της δεν διεξήχθη προγραμματισμένος αγώνας και χρηματικό πρόστιμο τριών χιλιάδων (3.000,00) ΕΥΡΩ ενώ ο αγώνας κατακυρώνεται 20 – 0 υπέρ της αντιπάλου, και

β) για μη συμμετοχή της εγκαλουμένης ΚΑΕ από υπαιτιότητα της συνεπεία λόγου μη αναγομένου σε γεγονός ανωτέρας βίας, την ποινή της στέρησης έξι (6) βαθμών και χρηματικού προστίμου οχτώ χιλιάδων (8.000,00) ΕΥΡΩ κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με την ομάδα της KAE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΟΠΑΠ της 17-3-2019».

Sports in

Η Φενέρμπαχτσε σκέφτεται να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα Τουρκίας

Η Φενέρμπαχτσε συγκάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο και εξετάζει το ενδεχόμενο αποχώρησης από το πρωτάθλημα, μετά τα επεισόδια στην Τραπεζούντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024