Η Euroleague όρισε τους διαιτητές, οι οποίοι θα είναι υπεύθυνοι για την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Μπάγερν το βράδυ της Τρίτης στο ΣΕΦ (21:00).
Συγκεκριμένα, ο Ισπανός Ντάνιελ Ιερεθεούλο, ο Κροάτης Τόμισλαβ Χορντόφ και ο Τσέχος Ρόμπερτ Βικίτσκι είναι το ονόματα που επιλέχθηκαν από την Ομοσπονδία.
Ο πρώτος ήταν ο «άρχων» του αγώνα στη νίκη των ερυθρολεύκων επί της Χίμκι (66-87), στην ήττα από την Τσσκα στη Μόσχα (69-65), στη νίκη επί της Εφές στο ΣΕΦ (88-81) αλλά και στην ήττα από τη Μακάμπι στο Ισραήλ (65-64).
Ο δεύτερος βρέθηκε στη νίκη του Ολυμπιακού επί της Εφές στην Τουρκία αλλά και στην ήττα με 76-55 από τη Μπαρτσελόνα στο ΣΕΦ.
Ο τελευταίος «σφύριξε» μόνο σε ένα παιχνίδι των Πειραιωτών και συγκεκριμένα στη νίκη επί της Μπουντούτσνοστ (92-70).
Η μουσική παράσταση «ASTORIA» μάς μεταφέρει στη Νέα Υόρκη του Μεσοπολέμου, εκεί όπου μια μικρή Ελλάδα γεννιέται μέσα σε ένα καφενείο στην καρδιά της Αστόριας και το τραγούδι γίνεται φωνή, παρηγοριά και αντίσταση.
Ο Ολυμπιακός το ήθελε και προκρίθηκε, καθώς με εξαιρετική εμφάνιση νίκησε με 17-16 την Μπρέσια και πέρασε οριστικά στο Final Four του LEN Champions League που θα γίνει στη Μάλτα!