Με εκλεκτή παρέα από το χώρο της πολιτικής και του πολιτισμού, πέρασε την Τσικνοπέμπτη ο Δημήτρης Κουτσούμπας σε φιλικό σπίτι.
Ανάμεσά τους ο Γιάννης Μηλιός με τη σύζυγό του, ο οποίος θυμίζω σε πρόσφατη συνέντευξή του σε φιλοκυβερνητική εφημερίδα είχε δηλώσει «μετά τον συμβιβασμό και την ουσιαστική διάλυση του τμήματος της Αριστεράς που εξέφραζε ο ΣΥΡΙΖΑ, κρίνω ότι είναι αναγκαίος ο διάλογος και η στήριξη στο ΚΚΕ», ο τραγουδιστής Βασίλης Λέκκας, η Λυδία Αγγελοπούλου μεσόφονος της Λυρικής, ο Σταμάτης Μπερής τενόρος.
Την παρέα, όπως αναφέρει ο Βηματοδότης, συμπλήρωναν και δύο υποψήφιοι δήμαρχοι ο Νίκος Σοφιανός υποψήφιος στην Αθήνα και η Λούλα Καρατζά υποψήφια στο Χαλάνδρι και ένας υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος ο νεαρός Χρήστος Κασίμης ο οποίος είχε εκλεγεί με το ΣΥΡΙΖΑ στο Χαλάνδρι και τώρα κατεβαίνει με το ΚΚΕ.
Στις 10 Μαΐου, το jazz trio των Camila Nebbia, Gonçalo Almeida και Sylvain Darrifourcq καταλαμβάνει τη σκηνή του θεάτρου Baumstrasse, ως «ζέσταμα» για τα φετινά Φ Hill Sessions