Τα γυρνάει ο Βασιλειάδης και τώρα ζητάει αλλαγές στην ΚΕΔ
Βλέποντας το κλίμα που επικρατεί μετά τις απαιτήσεις του Ολυμπιακού για τη διαιτησία στο μπάσκετ, ζήτησε να υπάρξουν αλλαγές στην ΚΕΔ και κινήσεις από την ομοσπονδία που θα προστατεύσουν το άθλημα
Ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης έκανε σήμερα «στροφή» 180 μοιρών σε ότι αφορά το θέμα των καταγγελιών του Ολυμπιακού για την διαιτησία στο μπάσκετ και υποστήριξε πως πρέπει να γίνουν αλλαγές στην ΚΕΔ, αλλά και κινήσεις από την ομοσπονδία ώστε να προφυλαχθεί το άθλημα.
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
«Χαμός» επικρατεί στο X με το απίθανο ψαλιδάκι του Κωστούλα και μία σελίδα της Μπράιτον δημοσίευσε ένα επικό tweet για τα Ελγίνεια Μάρμαρα και το γκολ του Έλληνα φορ.