Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γκίνια για την Λάρισα, έμεινε στο 1-1

Γκίνια για την Λάρισα, έμεινε στο 1-1

Οι βυσσινί κυριάρχησαν στο ματς, είχαν δοκάρι και πολλές ευκαιρίες αλλά η Ξάνθη έμεινε «όρθια» και κατάφερε να πάρει την ισοπαλία (1-1)

Η Λάρισα είχε τις ευκαιρίες, κυριάρχησε (ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο) απέναντι στην Ξάνθη αλλά η ομάδα της Θράκης έμεινε «όρθια» στο AEL FC Arena και πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας (1-1). Οι βυσσινί ήταν πάντως καλύτεροι, είχαν καλές ευκαιρίες για να πετύχουν και δεύτερο γκολ με κορυφαία το δοκάρι του Νούνιτς αλλά τελικά δεν μπόρεσαν να πάρουν τη νίκη.

Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για την Λάρισα και η θεσσαλική ομάδα κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ μόλις στο όγδοο λεπτό της αναμέτρησης. Καλύτερο ξεκίνημα δεν θα μπορούσαν να περιμένουν οι γηπεδούχοι, καθώς ο Νούνιτς έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1-0 για την Λάρισα.

Η «απάντηση» της Ξάνθης πάντως δεν άργησε καθώς οι φιλοξενούμενοι βρήκαν το γκολ της ισοφάρισης με στατική φάση στο 21’. Ο Μπαριέντος εκτέλεσε φάουλ και ο Αλμέιδα έστειλε με κεφαλιά την μπάλα στα δίχτυα του Κρίστινσον, ισοφαρίζοντας για την Ξάνθη.

Η Λάρισα είχε τον έλεγχο στο πρώτο ημίχρονο, είχε τελικές προσπάθειες για να πετύχει και δεύτερο γκολ αλλά δεν τα κατάφερε. Κι όλα αυτά βέβαια σ’ έναν κακό αγωνιστικό χώρο αλλά αυτό δεν αποτελεί πλέον είδηση.

Κυριαρχία της Λάρισας στο δεύτερο

Η Λάρισα κυριάρχησε στο δεύτερο μέρος και πίεσε την άμυνα της Ξάνθης ψάχνοντας το δεύτερο γκολ και οι γηπεδούχοι είχαν την μεγάλη ευκαιρία στο 59’ με τον Νούνιτς. Ο επιθετικός της Λάρισας βρέθηκε απέναντι στον Ζίβκοβιτς, πλάσαρε τον γκολκίπερ της Ξάνθης αλλά η μπάλα βρήκε το δοκάρι της εστίας των φιλοξενούμενων.

Όπως προαναφέραμε οι Θεσσαλοί πίεσαν ψάχνοντας το δεύτερο γκολ ενώ η Ξάνθη περιορίστηκε στην εφαρμογή του αμυντικού της πλάνου, έχοντας ξεκάθαρο στόχο να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας. Οι γηπεδούχοι είχαν κι άλλη μεγάλη ευκαιρία με τον Μπαργκάν αλλά και πάλι η μπάλα δεν πήγε στα δίχτυα του τερματοφύλακα της Ξάνθης.

Λάρισα: Κρίστινσον, Καρανίκας, Ζίζιτς, Γκόλιας, Γιακιμόβσκι (54’ Ζίβκοβιτς), Μιλοσάβλιεβιτς, Νούνιτς, Φατιόν, Μπαργκάν (83’ Νούσιος), Σικάβκα (46’ Σεσέροβιτς), Ντέλετιτς.

Ξάνθη: Ζίβκοβιτς, Ντίρεσταμ, Λισγάρας, Αλμέιδα, Κασάδο, Καμαρά, Κοβάσεβιτς, Μπαριέντος (76’ Σιλά), Ντουρίτσκοβιτς, Σαρπόνγκ (57’ Αμορίμ), Φάκκης (64’ Μελιόπουλος).

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024