Οδηγούσε ανάποδα στο ρεύμα ταχείας κυκλοφορίας της Εθνικής Οδού
Στο αυτόφωρο θα οδηγηθεί ο 67χρονος Λαμιώτης που από θαύμα δεν προκάλεσε σοβαρό τροχαίο οδηγώντας για 15 χιλιόμετρα στο αντίθετο ρεύμα.
Ξύπνησαν μνήμες νωρίς το βράδυ της Πέμπτης από το τραγικό συμβάν που είχε σημειωθεί τον περασμένο Μάρτιο στην εθνική οδό, όταν αυτοκίνητο πήγαινε για πολλά χιλιόμετρα ανάποδα στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη,
Αυτοκίνητο με δύο επιβαίνοντες, μπήκε ανάποδα στον συγκεκριμένο κόμβο, στο ύψος των Καμένων Βούρλων, και στο ρεύμα προς Αθήνα πήρε το δρόμο για Λαμία.
Εκπληκτοι, αλλά και έντρομοι οι οδηγοί που ήρθαν αντιμέτωποι με το εν λόγω αυτοκίνητο, έπαιρναν τηλέφωνο στο «100,» που έστειλε αμέσως δυνάμεις του Β’ ΤΤ Αυτοκινητοδρόμων για να το εντοπίσουν.

Κάποιοι από αυτούς την τελευταία στιγμή απέφυγαν τη μετωπική σύγκρουση. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οδηγός ΙΧ που έκανε προσπέραση σε λεωφορείο ήρθε ξαφνικά αντιμέτωπος με το λευκό Opel που κινούταν αντίθετα στη λωρίδα ταχείας κυκλοφορίας.
Ευτυχώς, ο οδηγός, παρά το αρχικό σοκ, κατάφερε να κινηθεί δεξιά και να αποφύγει τη μετωπική σύγκρουση.
Ωστόσο, χρειάστηκαν αρκετά λεπτά για να συνέλθει ο ίδιος και η σύζυγός του από τον εφιάλτη που έζησαν.

Ο οδηγός, που, όπως αποδείχθηκε από το αλκοτέστ, ήταν υπό την επήρεια οινοπνεύματος, κρατούσε το όχημα του τέρμα δεξιά, κάτι που σημαίνει ότι πήγαινε ανάποδα στη λωρίδα ταχείας κυκλοφορίας.
Δεν μπόρεσε μάλιστα λόγω κίνησης, όπως υποστήριξε, να γυρίσει στον κόμβο του Μώλου και συνέχισε ακάθεκτος μέχρι τα διόδια Αγίας Τριάδας όπου και τον σταμάτησαν οι δυνάμεις της Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων.

Ο 67χρονος οδηγός συνελήφθη και σήμερα θα οδηγηθεί στο αυτόφωρο, κατηγορούμενος για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ και για παρακώλυση συγκοινωνιών.
Καθαρά από τύχη δεν προκλήθηκε πολύ σοβαρό τροχαίο, καθώς διασταυρώθηκε με αρκετά οχήματα που κινούνταν με μεγάλη ταχύτητα προς Αθήνα και τον απέφυγαν κάνοντας δεξιά.
Πηγή: lamiareport
- Νομικό μέτωπο από Costco, Revlon και Kawasaki κατά των δασμών Τραμπ
- Μάλι: Νέα επίθεση τζιχαντιστών εναντίον οχηματοπομπής που μετέφερε καύσιμα [Βίντεο]
- Συνομιλία Ερντογάν με Μαδούρο για την έκρυθμη κατάσταση ανάμεσα στην Βενεζουέλα και τις ΗΠΑ
- Ο CEO της Magnum συμμαχεί με τον Κένεντι για μια «πιο υγιή Αμερική»
- Τουλάχιστον 23 νεκροί εξαιτίας πυρκαγιάς σε νυχτερινό κέντρο στην Ινδία στο κρατίδιο της Γκόα [βίντεο]
- Νέες απαγωγές στη Νιγηρία – Κακοποιοί απήγαγαν χωρικούς και ζητούν λύτρα
- Η Χαμάς είναι έτοιμη να παραδώσει τα όπλα της σε μια παλαιστινιακή αρχή, «αν σταματήσει η κατοχή»
- Οι ΗΠΑ θέτουν προς πώληση 250 τεθωρακισμένα στην Πολωνία για… 1 δολάριο!
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 07.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/milky-way-4006343_1920-1-315x220.jpg)









![Μάλι: Νέα επίθεση τζιχαντιστών εναντίον οχηματοπομπής που μετέφερε καύσιμα [Βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/jinim-3-140x85.jpg)























![Μάλι: Νέα επίθεση τζιχαντιστών εναντίον οχηματοπομπής που μετέφερε καύσιμα [Βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/jinim-3-315x220.jpg)


![Τουλάχιστον 23 νεκροί εξαιτίας πυρκαγιάς σε νυχτερινό κέντρο στην Ινδία στο κρατίδιο της Γκόα [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/goa-fire-315x220.jpg)

























![Επιθέσεις σε σιδηροδρομικό σταθμό και άλλες υποδομές στην Ουκρανία [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/photo_5305686788993126405_x-315x220.jpg)












Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442