Ο Άρης πέτυχε μια πολύ σημαντική νίκη στην Τρίπολη, επικρατώντας του Αστέρα με 3-0 και τα τελευταία νικηφόρα αποτελέσματα δίνουν την δυνατότητα στους «κίτρινους» να ελπίζουν σε έξοδο στην Ευρώπη. Η διοίκηση του Άρη εστίασε στην δουλειά που έχει γίνει στην ομάδα της Θεσσαλονίκης, ανεβάζοντας μήνυμα στο instagram, συνοδευόμενο από την φωτογραφία του Σάββα Παντελίδη.
«Δούλεψε σκληρά, παίξε σκληρά και θα ανταμειφθείς. Συνεχίζουμε» αναφέρουν χαρακτηριστικά οι κίτρινοι, αναγνωρίζοντας βέβαια με το συγκεκριμένο μήνυμα την δουλειά που έχει γίνει από τον Έλληνα τεχνικό του Άρη.
Η ομάδα της Θεσσαλονίκης βρίσκεται στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας με 32 βαθμούς, τέσσερις περισσότερους από τον Παναθηναϊκό που έχει υποχωρήσει στην έκτη θέση της βαθμολογίας. Θυμίζουμε πως ο Άρης μετράει τρεις συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα καθώς έχει κερδίσει Ξάνθη, ΠΑΣ Γιάννινα και Αστέρα Τρίπολης στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές της Σούπερ Λίγκας.
Η παράσταση Ήμερη – Η Ανατομία μιας Πτώσης, εμπνευσμένη από το έργο, τη ζωή και τη φιλοσοφία του κορυφαίου Ρώσου συγγραφέα, επιχειρεί μια σύγχρονη, εσωτερική ανάγνωση πάνω στην έννοια της πτώσης — σωματικής, ηθικής και υπαρξιακής.
Ο καθηλωτικός μονόλογος του Ανδρέα Φλουράκη «ΤΑΠ ΑΟΥΤ» ανεβαίνει στο ανανεωμένο Μικρό Γκλόρια. Το κείμενο ζωντανεύει στη σκηνή με τον Τάσο Κορκό στην ερμηνεία, ενώ τη σκηνοθετική επιμέλεια υπογράφει ο Θανάσης Ισιδώρου.
Σε ένα ματς στο οποίο έγινε ροντέο στο τέλος, η Μίλαν έσωσε τον βαθμό με γκολ του Λεάο στο 90+2' - Θα πρέπει να λέει και «ευχαριστώ» στη Τζένοα η οποία έχασε πέναλτι με τον Στάντσιου στο 90+9'.
Οι χρήστες του TikTok θα έχουν αποκλειστική πρόσβαση σε στιγμιότυπα αγώνων και σε βίντεο από τα παρασκήνια. Ακόμη, σε συνεντεύξεις πρωταγωνιστών και σε ηχογραφήσεις από κάμερα θώρακος διαιτητή