Με Καμαρά και Σολδάνο η αποστολή του Ολυμπιακού για Πανιώνιο
Ο Αφρικανός παρά τις ενοχλήσεις που ένιωθε συμπεριελήφθη στην αποστολή για τον αγώνα με τον Πανιώνιο – Επιστρέφει ο Σολδάνο, «μέσα» και ο Ντίας - Εκτός ο Μπουχαλάκης, που δεν ξεπέρασε τον τραυματισμό του
Χωρίς απρόοπτα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού ενόψει του αυριανού αγώνα με τον Πανιώνιο (2/2, 19:30) για την 19η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.
Οι Ερυθρόλευκοι το απόγευμα της Παρασκευής προπονήθηκαν υπό τις οδηγίες του Πέδρο Μαρτίνς και στη συνέχεια ο Πορτογάλος προπονητής ανακοίνωσε την αποστολή για τον αγώνα με τους Κυανέρυθρους.
Σε αυτή βρίσκεται κανονικά ο Μαντί Καμαρά, ο οποίος παρά τις ενοχλήσεις που ένιωθε, σφίγγει τα δόντια και φωνάζει «παρών» για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο. Στην αποστολή επιστρέφει επίσης και ο Σολδάνο, ο οποίος δεν ήταν στις επιλογές του Πέδρο Μαρτίνς στο πρόσφατο παιχνίδι με την Λάρισα.
Ο Ιβηρας τεχνικός συμπεριέλαβε επίσης στην 19άδα τους Ζιλ Ντίας και Γιούρι Λοντίγκιν, ενώ αντίθετα δεν υπολογίζονται οι τιμωρημένοι Φορτούνης και Γκιγιέρμε, αλλά και ο Μπουχαλάκης, που δεν κατάφερε να ξεπεράσει τον τραυματισμό του. Εκτός αποστολής έμειναν επίσης ο Τσιμίκας, ο Μεριά, αλλά και ο Αβραάμ Παπαδόπουλος.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Το έργο «Κολυμπώντας στον αέρα» -που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα- είναι βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, και θα παρουσιαστεί από τις 12 Μαρτίου στο Θέατρο 104.
Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε σε μια ματσάρα για γερά νεύρα από την Ζαλγκίρις με 99-94, με τον Γκος να κάνει πολύ καλή εμφάνιση και ο Φουρνιέ το ματς της ζωής του…