Διαμαρτυρία για τους δευτεριάτικους αγώνες στη La Liga
Οι οπαδοί της Ράγιο Βαγεκάνο και της Αλαβές μπήκαν μαζί στο γήπεδο στο πέμπτο λεπτό της αναμέτρησης διαμαρτυρόμενοι για τον ορισμό παιχνιδιών του ισπανικού πρωταθλήματος τις Δευτέρες
Οι οπαδοί της Ράγιο Βαγεκάνο και της Αλαβές προέβησαν σε μια κίνηση διαμαρτυρίας για τον ορισμό αγώνων του ισπανικού πρωταθλήματος τις Δευτέρες. Οι φίλοι και των δύο ομάδων έμειναν εκτός γηπέδου για τα πέντε πρώτα λεπτά της αναμέτρησης.
Μετά το πέμπτο λεπτό μπήκαν μαζί στο γήπεδο, φωνάζοντας συνθήματα κατά του προέδρου της La Liga, Χαβιέρ Τέμπας. Ο Τέμπας δεν είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στους οπαδούς των ομάδων του ισπανικού πρωταθλήματος, καθώς με την καθιέρωση των αγώνων τις Δευτέρες αποκλείει αρκετούς φιλάθλους από τα γήπεδα.
Βέβαια δεν είναι μόνο οι Ισπανοί φίλαθλοι που αντιτίθενται στους δευτεριάτικους αγώνες. Λίγους μήνες πριν παρόμοια περιστατικά διαμαρτυριών υπήρχαν και στη Γερμανία. Είναι ξεκάθαρο πλέον ότι μπορεί από εμπορικής πλευράς να… επιβάλλεται να υπάρχουν αγώνες τη Δευτέρα, ωστόσο οι οπαδοί έχουν διαφορετική άποψη.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Ο Άρης γνωστοποίησε την απόκτηση του 28χρονου, διεθνή Ιβοριανού επιθετικού ως δανεικό για 1,5 έτος από τη Φιορεντίνα. αφού πρώτα ολοκλήρωσε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις.