Το πρόσωπο των ημερών. Όχι για την παραίτηση, ο άνθρωπος είναι σόουμαν. Πρόκειται για τον Πάνο Καμμένο, που έχει ξεσηκώσει το twitter.
Η προχθεσινή του ομιλία στην Βουλή και γενικώς οι εμφανίσεις του μετά την παραίτηση, προκάλεσαν γέλιο και δηκτικά σχόλια.
Και πώς αλλιώς, αφού τώρα, επιχειρώντας να συσπειρώσει όποια εκλογική (και κομματική) βάση του έχει απομείνει, δηλώνει «εξαπατημένος» από τον Αλέξη Τσίπρα, σε ό,τι αφορά την Συμφωνία των Πρεσπών.
Ας ρίξουμε μια ματιά στο μαγικό κόσμο του Twitter
Ποια ομιλία πολιτικού αρχηγού, κατά την διαδικασία ψήφου εμπιστοσύνης, σας ικανοποίησε περισσότερο:
Σηκώθηκαν 2 Mirage για να αποχαιρετήσουν τον Καμμένο. Το ανούσιο κόστος ανέρχεται σε πολλές χιλιάδες ευρώ. Βέβαια άλλοι πεθαίνουν απο μαγκάλια και άλλοι είναι μακροχρόνια άνεργοι διότι το κράτος δεν έχει χρήματα. #Καμμένος
Ο Κατσίκης των ΑΝΕΛ είπε στη #βουλή χθες πως αυτός και ο Καμμένος είναι σαν τον Λεωνίδα με τους 300 και όσοι έφυγαν από το κόμμα είναι απόγονοι του Εφιάλτη που πρόδωσε τους υπερασπιστές των θερμοπυλών.
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.