Το θρυλικό συγκρότημα των Μπιτλς θέλησαν να τιμήσουν οι παίκτες της ΤΣΣΚΑ Μόσχας.
Νάντο Ντε Κολό, Αλεκ Πίτερς, Νικίτα Κουρμπάνοφ και Μιχάιλ Κουλάγκκιν μεταμφιέστηκαν κατάλληλα ώστε να θυμίζουν τα «σκαθάρια» με το αποτέλεσμα – όπως μπορείτε να διαπιστώσετε κι εσείς- να είναι εξαιρετικό.
Ετσι έγιναν για λίγο Μπιτλς και ένιωσαν όπως ο Πολ ΜακΚάρντεϊ, ο Τζον Λένον, ο Ρίνγκο Σταρ και ο Τζορτζ Χάρισον που έγραψαν χρυσή ιστορία στον χώρο της μουσικής.
Θυμίζουμε οτι απόψε (17/1, 19:00) η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη υποδέχεται τη Μπάγερν Μονάχου για την 17η αγωνιστική της κανονικής περιόδου.
Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι έχει αρχίσει ήδη να απασχολεί πολλές ευρωπαϊκές ομάδες, μιας και το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι. Ωστόσο η Μπαρτσελόνα δεν έχει σκοπό να τον αφήσει.
Η Μαρινέλλα μαζί με την κόρη της στην Γάνδη, στιγμές πριν την έναρξη του ημιτελικού Άρης - Τρέισερ Μιλάνου, κάνει δηλώσεις γεμάτη αγωνία στον Κώστα Χαρδαβέλλα.