Μάνατζερ Ασένσιο : «Ο Μάρκο δεν φεύγει από τη Ρεάλ Μαδρίτης»
Ο Μάρκο Ασένσιο έχει εμπλακεί σε πολλά σενάρια που τον θέλουν να παίρνει μεταγραφή τον Ιανουάριο στην Ίντερ ή σε ομάδα της Premier League, όμως ο μάνατζερ του τα διέψευσε
Ο Μάρκο Ασένσιο τη φετινή σεζόν στη Ρέαλ Μαδρίτης δεν αποδίδει εξίσου καλά με την περσινή περίοδο και υπάρχει γκρίνια προς το πρόσωπο του από τους μερένχες. Συγκεκριμένα, ο Ισπανός εξτρέμ της βασίλισσας έχει εμπλακεί σε αρκετά σενάρια μεταγραφικά, όμως ο μάνατζερ του προέβη σε διάψευση των όσων λέγονται τονίζοντας πως δεν θα φύγει από την ομάδα.
Ήδη σύλλογοι όπως η Παρί Σεν Ζερμέν, η Λίβερπουλ και η Ίντερ, έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για τον παίκτη, αλλά ο ατζέντης του, Οράσιο Γκαγκιόλι, τόνισε πως ο παίκτης θα μείνει στην Μαδρίτη τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι.
«Είναι τιμητικό να υπάρχει ενδιαφέρον για ομάδες όπως η Ίντερ. Όμως δεν ξέρω αν τα δημοσιεύματα γι’ αυτό το ενδιαφέρον ισχύουν. Προς το παρόν ο Μάρκο δεν έχει κανένα ενδιαφέρον να αφήσει την Ρεάλ», είπε χαρακτηριστικά.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Η Μάντσεστερ Σίτι δεν άφησε κανένα περιθώριο Νιούκαστλ και μετά το 2-0 του πρώτου ημιτελικού, τη νίκησε και στη ρεβάνς που έγινε στην έδρα της. Στον τελικό θα αντιμετωπίσει την Άρσεναλ.
Μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από τον ΠΑΟΚ με 1-0 για τον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου, ο Ράφα Μπενίτεθ τόνισε πως η ομάδα του είχε τον έλεγχο του αγώνα, αλλά πλήρωσαν ένα αχρείαστο πέναλτι.
Ο Γουίλιαμς πέτυχε «χρυσό» γκολ στο 96′ και η Αθλέτικ Μπιλμπάο προκρίθηκε στα ημιτελικά του Copa Del Rey με το 2-1 επί της Βαλένθια – Πέρασε και η Σοσιεδάδ με φοβερή ανατροπή στο τέλος κόντρα στην Αλαβές (3-2).