Τράμπα Μοράτα – Ιγκουαΐν θέλει ο Σάρι
Ανταλλαγή Μοράτα - Ιγκουαΐν σκέφτεται να κάνει ο προπονητής της Τσέλσι, Μαουρίτσιο Σάρι
Την περίπτωση να κινηθεί για την περίπτωση του Γκονζάλο Ιγκουαΐν είναι ο προπονητής της Τσέλσι, Μαουρίτσιο Σάρι, σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα.
Ο Ιταλός τεχνικός των «μπλε» δεν είναι ευχαριστημένος με τις αποδόσεις του Άλβαρο Μοράτα στον σύλλογο, ο οποίος δεν έχει βρει τον τρόπο να σηκώσει το βάρος του σκοραρίσματος, και εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να χτυπήσει την πόρτα της Μίλαν για τον Αργεντίνο επιθετικό.
Μάλιστα, σύμφωνα με τον Di Marzio, ο Σάρι θέλει να συνεργαστεί ξανά με τον Αργεντινό στράικερ, προσφέροντας τον Μοράτα στη Μίλαν. Ωστόσο, αυτό το εγχείρημα είναι αρκετά δύσκολο καθώς στην υπόθεση θα εμπλακεί και η Γιουβέντους, στην οποία ανήκει ο Ιγουαΐν και θα πρέπει να βρεθεί η κατάλληλη συμφωνία.
- Ποδοσφαιριστής στην Παραγουάη έγινε… Βουτσάς και έβαλε γκολ με το πρόσωπο (vids)
- Ο Νορβηγός, Έσκας, σφυρίζει τη ρεβάνς της ΑΕΚ με τη Ράγιο
- Ο Παναθηναϊκός ξόδεψε 10,7 εκ. ευρώ για το «9» σε 1,5 χρόνο!
- Απαγόρευση μεταγραφών επιβλήθηκε στην Παρτιζάν
- Αποθεώθηκε ξανά ο Μουζακίτης – Διάσημη ποδοσφαιρική πλατφόρμα… ανέλυσε το ταλέντο του
- Τότεναμ: Βουτιά στο κενό…
- Θάνατος Μαραντόνα: Ξεκινά ξανά η δίκη, ένα χρόνο μετά
- Διαμαρτυρία της Μπαρτσελόνα πριν τη ρεβάνς με την Ατλέτικο για το… χορτάρι του «Μετροπολιτάνο» (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 14.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/liana-young-r7LB1pnVH0A-unsplash-315x220.jpg)








































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442