«Εποικοδομητική» συνάντηση για Κόντε και Γιούνκερ στο Μπουένος Άιρες
«Εξετάζουμε σειρά εναλλακτικών» είπε ο Κόντε, τονίζοντας και πάλι ότι η αποφυγή της διαδικασίας κυρώσεων θα είναι προς όφελος της Ιταλίας, αλλά και της Ευρώπης
«Εποικοδομητική» χαρακτήρισε ο Ιταλός πρωθυπουργός Τζουζέπε Κόντε τη συνάντηση που ειχε στο Μπουένος Άιρες, στο περιθώριο του G20, με τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ.
«Εξετάζουμε σειρά εναλλακτικών» είπε ο Κόντε, τονίζοντας και πάλι ότι η αποφυγή της διαδικασίας κυρώσεων θα είναι προς όφελος της Ιταλίας, αλλά και της Ευρώπης.
Ο Ιταλός πρωθυπουργός, με αναφορά στον κρατικό προυπολογισμό της χώρας του, τόνισε ότι «η προσφυγή σε ψήφο εμπιστοσύνης πρέπει να θεωρείται πάντα τελευταία λυση».
«Ολοκληρώνονται κάποιες αναγκαίες τροπολογίες πριν αρχίσουν οι ψηφοφορίες», τόνισε ο Κόντε.
Αρχικά, η έναρξη των ψηφοφοριών επι του προυπολογισμου στο Κοινοβούλιο αναμενόταν για τη Δευτέρα, αλλά όλα δείχνουν ότι τελικα η όλη διαδικασία πρόκειται να αναβληθεί τουλάχιστον μέχρι την Τετάρτη.
- Άρτα: Την ώρα που θήλαζε ένιωσε αδιαθεσία η 35χρονη που πέθανε – Πρόλαβε να πάρει τηλέφωνο τον σύζυγό της
- Ισοκράτης: Η παιδεία ως δύναμη του λόγου (Μέρος ΙΑ’)
- Τελικός Κυπέλλου: ΑΕΚ – Ολυμπιακός «μάχονται» στο Καματερό για την κούπα
- Πρόεδρος της Ρουμανίας: Θεμέλιο ανάπτυξης φιλοσοφίας, επιστημών και τεχνών η ελληνική γλώσσα
- Λεβαδειακός – Παναθηναϊκός: Το πρόγραμμα μέχρι το φινάλε στη μάχη της 4ης θέσης
- Ρωσία: Η FSB λέει ότι η Ουκρανία βρίσκεται πίσω από την απόπειρα δολοφονίας του Ρώσου αντιστράτηγου









