Όταν ο Ευθύμης Κουλούρης αποχώρησε από την Τούμπα, η χρηματιστηριακή του αξία ήταν στο 1 εκατ. ευρώ. Με τις εμφανίσεις που πραγματοποιεί τώρα στον Ατρόμητο και με το γεγονός ότι είναι πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα οι μετοχές του έχουν τριπλασιαστεί
Κανείς δεν περίμενε και ειδικά στον ΠΑΟΚ, την εξέλιξη που θα έχει ο Ευθύμης Κουλούρης. Πριν κατηφορίσει στο Περιστέρι, υπήρχε η αίσθηση στην Τούμπα πως ο 22χρονος επιθετικός είχε πιάσει ταβάνι και δεν είχε να δώσει κάτι παραπάνω απ’ αυτά που ίσως να περίμεναν στο Δικέφαλο. Το άσχημο για τον διεθνή επιθετικό ήταν πως με τον ερχομό του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς έχασε την όποια ελπίδα είχε για να διεκδικήσει μια θέση στην 11αδα του ΠΑΟΚ. Η καλύτερη λύση για τον ίδιο ήταν να αλλάξει περιβάλλον προκειμένου να κάνει το δικό restart.
Μετά τη θερμή ανταπόκριση του κοινού από την πρώτη παρουσίαση στο Θέατρο Γκλόρια την άνοιξη του 2024, η παράσταση «Αλιγάτορες» επέστρεψε πιο επίκαιρη από ποτέ και μπαίνει στις τελευταίες παραστάσεις.
Το «Toxic» είναι μια παρτίδα σκάκι κεκλεισμένων των θυρών με μοναδικό στόχο την επιβίωση, μια κλειστοφοβική εμπειρία που ανατρέπει τα πάντα, μέχρι το τελευταίο λεπτό.
Η Ιγκα Σφιόντεκ «πήρε ρεβάνς» από την Μαρία Σάκκαρη και απέκλεισε τη Μαρία Σάκκαρη στον γ΄ γύρο του διεθνούς τουρνουά, που διεξάγεται στο Indian Wells των ΗΠΑ.