Μετά τη Σπόρτινγκ και η Γουότφορντ θέλει τον Κουλούρη
Πληθαίνουν οι ομάδες που ενδιαφέρονται για τον Ευθύμη Κουλούρη, καθώς μετά τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας και η αγγλική Γουότφορντ παρακολουθεί στενά τον διεθνή επιθετικό
Ο Ευθύμης Κουλούρης είναι φέτος η αποκάλυψη στο πρωτάθλημα με τα χρώματα του Ατρόμητου. Ο πρώτος σκόρερ της Super League με τις εξαιρετικές εμφανίσεις που πραγματοποιεί όπως ήταν αναμενόμενο έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον πολλών ευρωπαϊκών ομάδων. Μετά από την κρούση της Σπόρτινγκ Λισαβόνας για τον δανεισμό του παίκτη μέχρι το καλοκαίρι, υπάρχει και δεύτερη ομάδα που παρακολουθεί στενά τον 22χρονο διεθνή επιθετικό.
Η Μπέτις πετυχαίνει και τρίτο γκολ κόντρα στον Παναθηναϊκό, συγκεκριμένα με τον Κούτσο Χερνάντεζ στο 53' για το 3-0. Δείτε και τα τρία γκολ που έχουν σημειωθεί ως τώρα.
Μετά τη Φενέρμπαχτσε, ο Ολυμπιακός νίκησε και τη Μπασκόνια στο ΣΕΦ και πλέον είναι πολύ κοντά στο να «καπαρώσει» θέση στην 4άδα και να εξασφαλίσει πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ της Euroleague.