Το ματς με την Μπάγερν είχε τελειώσει και ο κόσμος του Ολυμπιακού αποθέωνε τους Ερυθρόλευκους για το τρίτο φετινό διπλό τους στην κανονική διάρκεια της Euroleague.
Ο Βασίλης Σπανούλης από την μεριά του, προσέγγισε τον φίλο του Ολυμπιακού, Κώστα, ο οποίος καθηλωμένος σε καροτσάκι, είδε από κοντά την αγαπημένη του ομάδα στη Γερμανία. Ο αρχηγός των Ερυθρόλευκων συνομίλησε μαζί του, έβγαλε αναμνηστική φωτογραφία, ενώ του έδωσε μπόλικα δώρα με δική του πρωτοβουλία.
Μία πολύ όμορφη κίνηση με τον ίδιο τον αρχηγό να του υπόσχεται ότι θα του στείλει αυθεντική φανέλα του Ολυμπιακού, ενώ θα τον περιμένει και στο ΣΕΦ.
Με ένα απίθανο χατ-τρικ του Χάρι Κέιν, η Μπάγερν Μονάχου νίκησε 3-0 τη Στουτγκάρδη στον τελικό του Κυπέλλου Γερμανίας και έφτασε έτσι το 14ο νταμπλ της ιστορίας της.
Enhanced Games: Αγώνες χωρίς απαγορεύσεις στο ντόπινγκ, με εκατομμύρια δολάρια, υποστήριξη δισεκατομμυριούχων του τραμπισμού και όραμα για έναν «ενισχυμένο άνθρωπο»