Η UEFA θέλει τη διεξαγωγή του Champions League τα Σαββατοκύριακα
Έτοιμη για μια νέα καινοτομία που θα αλλάξει τον χάρτη του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου είναι η UEFA, καθώς υπάρχουν σκέψεις να διεξάγονται οι αγώνες του Champions League Σαββατοκύριακα και τα εθνικά πρωταθλήματα μεσοβδόμαδα
Η UΕFA είναι έτοιμη να κάνει μεγάλες αλλαγές στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, καθώς προετοιμάζεται να αντιμετωπίσει την ιδέα της ευρωπαϊκής Super League με ένα νέο Champions League. Η ευρωπαϊκή ομοσπονδία εργάζεται προκειμένου να καταλήξει στην καλύτερη δυνατή στρατηγική, για να σταματήσει τη δημιουργία της νέας διοργάνωσης, που απειλεί να υποβαθμίσει τα δικά της τουρνουά.
Μία από τις ιδέες που εξετάζονται, είναι η διεξαγωγή ευρωπαϊκών αγώνων το Σαββατοκύριακο, αφήνοντας τις ημέρες στην μέση της εβδομάδας για τα εθνικά πρωταθλήματα, όπως αποκαλύπτει η ισπανική εφημερίδα As.
Ο τρομπετίστας και συνθέτης Στέλιος Χατζηκαλέας, λίγο προτού ανέβει στη σκηνή του Half Note Jazz Club για να παρουσιάσει τη νέα του δουλειά The Sea Inside, μας μιλάει για τη τζαζ.
O Ράφα Μπενίτεθ μίλησε στη συνέντευξη Τύπου για το ματς με την Πλζεν αλλά και για την προσπάθεια που κάνει στους πράσινους, ώστε να αρχίσουν να διεκδικούν τίτλους.