Αδιάφορο για τον Αδωνι να τον παρακολουθεί το Κράτος με το Predator, αλλά όχι και να τον βιντεοσκοπούν στη Βουλή όταν τρώει κρακεράκια. Ε, ναι αυτό σηκώνει καταγγελία για παραβίαση προσωπικών δεδομένων!
Μεμονωμένα μπορούν να προσέλθουν στη Ριζούπολη για τον αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης οι φίλοι του Άρη (Δευτέρα 12/11, 19:00).
Για το θέμα των εισιτηρίων εξέδωσε ανακοίνωση η Ελαφρά Ταξιαρχία.
Αναλυτικά:
«Για τη διευκόλυνση όσων θέλουν να παρακολουθήσουν τον εντός έδρας αγώνα της ομάδας μας με αντίπαλο τον Άρη, (Δευτέρα, 12/11/2018, 19:00) για την 10η αγωνιστική ημέρα, του πρωταθλήματος της Super League, στο γήπεδο «Γεώργιος Καμάρας», η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ενημερώνει:
Η προπώληση των εισιτηρίων θα γίνεται την Παρασκευή 9 Νοεμβρίου, από τις 10:00 έως τις 17:00 από τα γραφεία της ΠΑΕ στη Ριζούπολη. Επίσης με ηλεκτρονική έκδοση μέσω της ιστοσελίδας fcapollon.gr καθώς και μέσω της ιστοσελίδας viva.gr και των σημείων πώλησης που διαθέτει.
Το Σαββατοκύριακο η διάθεση θα συνεχιστεί μόνο ηλεκτρονικά ενώ τη Δευτέρα από τις 10:00 από τo εκδοτήριο που θα λειτουργεί έξω από την Θύρα 1 και μετά τις 15:00 και από το εκδοτήριο έξω από τη Θύρα 3 του γηπέδου «Γεώργιος Καμάρας».
Για τους φιλάθλους του Άρη που μεμονωμένα θα βρεθούν στο γήπεδο Γεώργιος Καμάρας θα διατίθενται εισιτήρια στη Θύρα 6-7 με τιμή 10,00€. Εκδοτήριο εισιτηρίων για τη Θύρα 6-7 θα λειτουργεί έξω από την Θύρα 3.
Μιλώντας στον πατέρα του Πέτερ, σε ζωντανή μετάδοση, ο Κάσπερ Σμάιχελ αποκάλυψε ότι δεν αποκλείεται να έχει τελειώσει η ποδοσφαιρική καριέρα του, αφού θα χρειαστεί δύο χειρουργεία στον ώμο…