Παγκόσμια διαμαρτυρία των εργαζομένων της Google
Κατά της σεξουαλικής παρενόχλησης
Σε διαμαρτυρία κατά της σεξουαλικής παρενόχλησης στον εργασιακό χώρο προχωρούν σήμερα οι υπάλληλοι της Google στα γραφεία της εταιρείας σε όλον τον κόσμο.
Οι υπάλληλοι που συμμετέχουν στη σημερινή στάση εργασίας θα αφήσουν πάνω στο γραφείο τους ένα σημείωμα προς τους συναδέλφους τους, το οποίο θα γράφει: «Δεν βρίσκομαι στο γραφείο μου γιατί διαμαρτύρομαι μαζί με άλλους στην Google και εξωτερικούς συνεργάτες για τη σεξουαλική παρενόχληση, την ανάρμοστη συμπεριφορά, την έλλειψη διαφάνειας και για μια κουλτούρα στον εργασιακό χώρο που δεν είναι λειτουργική για όλους».

- Ισραήλ: Καλείται από το Συμβούλιο της Ευρώπης να εγκαταλείψει το νομοσχέδιο για τη θανατική ποινή
- 3 άμαχοι νεκροί στην Ουκρανία, ανάμεσά τους 13χρονος, και ένας στη νοτιοανατολική Ρωσία
- Ισραήλ: «Βαθιά ανησυχία» από Γερμανία, Γαλλία, Βρετανία και Ιταλία για σχέδιο διεύρυνσης της θανατική ποινής
- Στα «ΝΕΑ» της Δευτέρας: Σχέδιο για Αγιο Φως κανονικά το Πάσχα
- Λάρισα: 78χρονος απείλησε οδηγό λεωφορείου με οπλισμένο ψαροντούφεκο
- Γιορτή σήμερα 30 Μαρτίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 30.03.2026]
- Περισσότερους από 1.200 νεκρούς θρηνεί ο Λίβανος – Το Ισραήλ κινείται για την κατοχή του νοτίου μέρους της χώρας
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 30.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/paul-pastourmatzis-36plOdZK_uY-unsplash-315x220.jpg)



![Μέση Ανατολή: Πώς ο πόλεμος μπορεί να πυροδοτήσει παγκόσμια επισιτιστική κρίση [γραφήματα]](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2022/06/ot_sithra34-2-300x300.png)
























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442