Ο Μίκαελ Σκίμπε αποτελεί παρελθόν για την Εθνική με τον Άγγελο Αναστασιάδη να είναι η διάδοχη λύση.
Στο περιθώριο της συνεδρίασης της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ ο πρόεδρος Βαγγέλης Γραμμένος αναφέρθηκε στον έμπειρο προπονητή και ανέλυσε τους λόγους για τους οποίους επιλέχθηκε. «Η απόφαση είναι να προσληφθεί έλληνας προπονητής που θα δώσει μαχητικότητα, εθνική συνείδηση και προσήλωση. Η Εκτελεστική Επιτροπή θεωρεί ότι για τα χαρακτηριστικά αυτά θα πρέπει να προσληφθεί Έλληνας και γι’ αυτό αποφασίσαμε την πρόσληψη του Άγγελου Αναστασιάδη» είπε αρχικά.
Για την αποπομπή του Μίκαελ Σκίμπε ο επικεφαλής της ομοσπονδίας σημείωσε: «Κατά την σημερινή συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ αποφασίστηκε η διακοπή της συνεργασίας με τον Μίκαελ Σκίμπε και ταυτόχρονα αποφασίστηκε η πρόσληψη του Άγγελου Αναστασιάδη. Όπως εύκολα μπορεί κάποιος να κατανοήσει η απόφαση αυτή οφείλεται στην άσχημη πορεία της Εθνικής και τα τελευταία ατυχή αποτελέσματα. Εξουσιοδοτήθηκα για τις διαπραγματεύσεις με τον Μίχαελ Σκίμπε και το θέμα της αποζημίωσης, καθώς και για τις συζητήσεις με τον Άγγελο Αναστασιάδη. Θέλω δημοσίως να ευχαριστήσω από καρδιάς τον πρώην ομοσπονδιακό τεχνικό κ. Σκίμπε. Πρόκειται για έναν τζέντλεμαν».
Ερωτηθείς για τους συνεργάτες του Αναστασιάδη ο Γραμμένος απάντησε: «Δεν μπορώ να σας πω κάτι πριν ακόμα συζητήσω με τον κύριο Αναστασιάδη. Αυτά στην πορεία». Για την πιθανότητα να αναλάβουν πόστο στην Εθνική παίκτες που τίμησαν τα γαλανόλευκα, όπως οι Καραγκούνης και Χαριστέας ο πρόεδρος της ΕΠΟ σχόλιασε: «Ολα αυτά θα συζητηθούν με τον Αναστασιάδη».
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Ο Ανδρέας Τεττέη μεγαλούργησε στο ντεμπούτο του στα ευρωπαϊκά γήπεδα, αλλά ο Παναθηναϊκός έχασε μέσα από τα χέρια του τη νίκη κόντρα στη Βικτόρια Πλζεν.
Ο Κωνσταντίνος Καρέτσας συνεχίζει να... μαγεύει με τη φανέλα της Γκενκ και μετά το τελευταίο ματς κόντρα στη Ντινάμο Ζάγκρεμπ δήλωσε έτοιμος να αρχίσει να σκοράρει και περισσότερο.
Ακριβά πλήρωσαν Παναθηναϊκός και Ματίας Λεσόρ όσα ακολούθησαν το buzzer beater του Μπόλντγουϊν στο φινάλε του πρόσφατου ματς με τη Φενέρμπαχτσε στο ΟΑΚΑ - Πρόστιμο και στον Γιώργο Μπαρτζώκα.
Απίστευτα επεισόδια στη Λισαβόνα πριν από ντέρμπι Μπενφίκα - Σπόρτινγκ στο futsal, με την πορτογαλική Αστυνομία να προχωρά σε Σε 124 συλλήψεις - Ένας οπαδός τραυματίας.