ΑΕΚ: Απομένουν 4.000 εισιτήρια για το sold out με Μπάγερν
Σε ρυθμούς sold out η προπώληση των εισιτηρίων για το ματς της ΑΕΚ με την Μπάγερν Μονάχου
Η ΑΕΚ δεν έχει αποκομίσει βαθμολογικό κέρδος στις δύο πρώτες αγωνιστικές του Champions League, όμως ο κόσμος της διψάει για την αναμέτρηση με τη Μπάγερν Μονάχου στο ΟΑΚΑ (Τρίτη 23/10, 19:55) και όλα δείχνουν ότι θα επιτευχθεί το sold out.
Η προπώληση των εισιτηρίων έχει ξεπεράσει τις 35.000 και απέχουμε περίπου 4-4.500 θέσεις από την πλήρη εξάντληση (με βάση τις θύρες που άνοιξαν για το συγκεκριμένο ματς).
Εισιτήρια ηλεκτρονικά υπάρχουν λίγα στις Θύρες 17-19 και τα ακριβά της Θύρας 28. Στο εκδοτήριο υπάρχουν (και) οι Θύρες 31, 32, 34.
Αξίζει να σημειωθεί ότι θα μοιραστούν και 40.000 σημαιάκια της ΑΕΚ στον κόσμο για να γίνει ακόμη πιο εντυπωσιακή η ατμόσφαιρα.
- Το κίνητρο που ψάχνει ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς και ο Άρης του Σιάο
- Ο Λίνεκερ είδε «σημάδια πανικού» στην Άρσεναλ
- Τι δίνει η Παρί και τι θέλει η Μπαρτσελόνα για τον Ντε Γιονγκ
- Γιουβέντους – Τζένοα 2-0: Οι «Μπιανκονέρι» παραμένουν σε απόσταση «βολής» από την 4άδα
- LIVE: Νάπολι – Μίλαν
- Για ποιο λόγο συνάντησε τον Εμμανουήλ Καραλή ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής
- Ο Καμαβινγκά χάνει στη Ρεάλ και κερδίζει στην Premier League
- Πάρτι του Τζόλη με την Μπριζ κόντρα στην Άντερλεχτ (vids)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 06.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/aziz-acharki-jJbMgASm6l4-unsplash-315x220.jpg)
































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442