Ενάμισι λεπτό κράτησε η απολογία του Κώστα Φορτούνη στην Πειθαρχική Επιτροπή της Super League.
Ο διεθνής παίκτης ζήτησε συγγνώμη, μέσω του δικηγόρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Ιωάννη Χατζησαββάογλου για τη συμπεριφορά του, μετά το γκολ που πέτυχε κατά της ΑΕΚ την 6η αγωνιστική στο ΟΑΚΑ. «Ζητώ συγνώμη. Έχω μετανιώσει» ανέφερε χαρακτηριστικά στην απολογία του.
Πλέον αναμένεται η απόφαση, η οποία θα γίνει γνωστή τις επόμενες ώρες.
Ο Φορτούνης κινδυνεύει με ποινή αποκλεισμού μιας αγωνιστικής και μικρό χρηματικό πρόστιμο, όπως ακριβώς συνέβη και στην περίπτωση του τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ, Αλέξανδρου Πασχαλάκη.
Αμφότεροι κλήθηκαν σε απολογία για ανάρμοστη συμπεριφορά απέναντι στον κόσμο.
Η Λίβερπουλ με γκολ του Βίρτζιλ Φαν Ντάικ νίκησε εκτός έδρας 1-0 τη Σάντερλαντ και παραμένει κοντά στις θέσεις που οδηγούν στο επόμενο Champions League
Η Μάντσεστερ Σίτι καθάρισε τη Φούλαμ από το πρώτο ημίχρονο (3-0) και έμεινε σε «απόσταση βολής» από την πρωτοπόρο Άρσεναλ, έχοντας πλέον 53 βαθμούς, την ώρα που οι «κανονιέρηδες» έχουν 56, αλλά και παιχνίδι λιγότερο.